Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi - „Băieţii au căpătat iar încredere“ FC Viitorul se bazează pe sprijinul publicului la meciul cu Pandurii Tg. Jiu

ro

26 Feb, 2016 00:00 1263 Marime text
În ultimul meci din sezonul regulat al Ligii 1, FC Viitorul (locul 3, cu 46 de puncte) întâlneşte pe teren propriu Pandurii Tg. Jiu (locul 4, cu 44 de puncte). Meciul se joacă pe terenul principal al Academiei Hagi, de la Ovidiu, luni, 29 februarie, de la ora 20.30. Ambele echipe sunt calificate în play-off, iar, în etapa trecută, FC Viitorul a învins în deplasare cu 2-1 Petrolul Ploieşti.
 
„A fost o victorie frumoasă, venită după acel eşec din prima etapă, cu CSMS Iaşi, la care nu ne aşteptam. Echipa a reacţionat însă foarte bine la Ploieşti şi a ieşit o partidă bună din toate punctele de vedere, aşa cum eram obişnuiţi înainte. Băieţii au căpătat iar încredere, i-am văzut conştienţi că au făcut un meci foarte bun.
 
Acum aşteptăm jocul de acasă cu Pandurii. Vrem să câştigăm, pentru că sunt trei puncte importante pentru poziţia noastră în clasament. Contăm şi pe sprijinul publicului, care ne-a încurajat mereu. Sperăm să aibă răbdare, pentru că meciul are 90 de minute, iar un gol îl poţi înscrie şi pe final. Vreme să jucăm ofensiv şi să punem presiune pe Pandurii, şi noi, şi spectatorii“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 
Biletele de intrare la meci costă 20 de lei (la tribuna 0), 15 lei (la tribuna I), 10 lei (la tribuna a II-a) şi 5 lei (la peluza I). Tichetele se pot procura de astăzi şi până luni (29 februarie), de la puncte din Constanţa şi din Ovidiu. FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca luni, la orele 19.15 şi 19.45. Returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii