Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

gsp.ro Incredibil! Un fost campion al României are 70 de case de pariuri. „Care-i problema? Am scos meciurile echipei mele din ofertă"

ro

01 Nov, 2016 23:42 18433 Marime text
Fost portar la HCM Constanța, Rudi Stănescu a dezvăluit că deține 70 de case de pariuri, pe teritoriul întregii țări, scriu jurnaliştii de la gsp.ro.
 
Handbalistul de 37 de ani susține că nu a pariat niciodată, iar din oferta caselor sale de pariuri nu fac parte meciurile echipelor la care evoluează. De asemenea, lui și rudelor sale le este interzis să parieze.
 
"Numărul caselor de pariuri pe care le dețin este de 70, în toată țara. Nu am voie să pariez nici măcar la Loto 6/49, nu mai vorbim despre alte pariuri sportive. Eu și cei din familia mea, până la gradul IV de rudenie, parcă", a spus Rudi Stănescu pentru site-ul ponturi-bune.ro.
 
După ce a trecut pe la Dinamo și HCM Constanța, portarul evoluează în prezent la HC Dobrogea Sud.
 
"Nu am pariat niciodată! În plus, pe când jucam la HCM Constanța, nu am avut meciurile acestei formații în oferta de pariuri. Iar acum, că sunt la HC Dobrogea Sud, nici partidele acestei formații nu sunt la casa mea de pariuri. Le-am scos, ca să nu existe dubii.


Sursa: gsp.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii