Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Grupa 2006 de la Academia Farul joacă finala mare la Atletico Madrid Cup

ro

10 Jun, 2017 16:00 5260 Marime text
Echipa 2006 de la Academia de Fotbal Farul Constanța (antrenor, Claudiu Moraru) s-a calificat în semifinale la Atletico Madrid Cup, turneu juvenil care se desfășoară în București. 
 
Formația de pe litoral va juca meciul din penultimul act mâine, contra Academiei Atletico de Madrid București.
 
Până acum în turneu, Academia Farul a realizat rezultatele: 3-1 cu CSCT Buiucani (pentru învingători au marcat Dani Libosi, Luca Sipos și Stefan Bunescu. La 0-1, Iustin Doicaru a ratat un penalty), 1-2 cu Juniorul București (a punctat pentru Academia Farul David Asan) și 3-0 cu Popești Leordeni (au înscris Iustin Doicaru - 2 goluri și Luca Sipos).
 
Academia Farul joacă la turneul din capitală cu următorul lot de fotbaliști: Sebastian Zaharia, David Popescu, Leonard Simion, Luca Sipos, Marius Vintilescu, Bogdan Muraru, Sezer Asan, Dragoș Manole, Iustin Doicaru (fiul fostului fotbalist de la FC Farul, Callatis Mangalia sau Ceahlăul Piatra Neamț Radu Doicaru), David Asan, Dani Libosi, Ștefan Bunescu și Alexandru Senin.  

UPDATE: Academia Farul a câştigat cu 1-0 (gol Leonard Simion) semifinala cu Academia Atletico de Madrid București şi va juca în meciul pentru titlu. „Cu multă ambiţie şi determinare, ne-am calificat în finala mare! Felicitări tuturor pentru aceste momente frumoase!”, a fost mesajul antrenorului Claudiu Moraru. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii