Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastele de la CSS1 Constanța au cucerit peste 30 de medalii la Campionatul Național (galerie foto+video)

ro

05 Apr, 2017 00:00 15525 Marime text
Gimnastele de la Clubul Sportiv Școlar nr. 1 din Constanța au avut evoluții deosebite și la Campionatul Național al CSS-urilor, de la Buzău, întrecere la care au obținut nu mai puțin de 32 de medalii (zece de aur, zece de argint și 12 de bronz).

În întrecerea junioarelor III, rezultatele au fost: la nivelul 1 - locul doi pe echipe (Delia Ivanciu, Bianca Voicu, Maria Broască, Alexandra Florea); Delia Ivanciu - locul doi la individual compus și la bârnă, locul trei la sol; Veronica Stan - locul doi la paralele; Maria Broască - locul întâi la sol, locul trei la bârnă și la sărituri; la nivelul 2 - locul doi pe echipe (Ionela Vasile, Denisa Cioc, Ana Lala, Alexandra Panait); Ionela Vasile - locul trei la bârnă; Denisa Cioc - locul trei la sol; Alexandra Panait - locul trei la sărituri. Fetele sunt pregătite de Cătălin Meran, Mirela Szemerjai, Dana Sofronie, Sorin Bechir și Mădălina Hârbu (coregraf, Mihaela Lintzmaier).

Cele mai bune clasări ale junioarelor II au fost: la nivelul 3 (profesori, Petruța Marcu și Cătălin Meran) - locul doi la echipe (Amalia Petre, Evelina Oprea, Andreea Preda); Amalia Petre - locul trei la individual compus; pe aparate - Andreea Preda - locul trei la sărituri, Amalia Petre - locul întâi la bârnă, locul trei la paralele și la sol; la nivelul 4 (profesori, Sorin Bechir și Mădălina Hârbu) - locul întâi la echipe (Alexandra Patriche, Gabriela Toader, Ana-Maria Avram); la individual compus - Alexandra Patriche - locul întâi, Gabriela Toader - locul doi, Ana-Maria Avram - locul patru; pe aparate - Alexandra Patriche - locul întâi la sărituri și la paralele, locul trei la bârnă; Gabriela Toader - locul întâi la bârnă și la sol, locul trei la sărituri; Ana-Maria Avram - locul doi la paralele și la sol.
 
Sorin Bechir și Mădălina Hârbu au avut o sportivă, pe Bianca Matei, și în concursul junioarelor I, unde gimnasta a obținut patru medalii (dintre care trei de aur): locul întâi la individual compus, la paralele și la sol și locul doi la bârnă. La junioare II și la junioare I coregraf este tot Mihaela Lintzmaier.
 
Sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii