Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastele de la CS Farul şi CSS1 Constanţa, pe podium la Naţionale (galerie foto)

ro

16 May, 2016 00:00 5512 Marime text
 

Şcoala constănţeană de gimnastică a adus medalii şi de la Campionatul Naţional pe echipe, rezervat junioarelor 3, întrecere care s-a desfăşurat la Buzău.
 
Echipa CS Farul Constanţa a devenit vicecampioană a României la nivelul 1, din formaţie făcând parte Sabrina Alexia Maneca, Andreea Câju şi Erika Traicu. Alte două medalii la acest nivel au fost obţinute pe aparate, Sabrina Alexia Maneca (la sol) şi Erika Traicu (la sărituri) clasându-se pe treapta a treia a podiumului. De asemenea, Sabrina Alexia Maneca a fost a cincea în concursul individual compus, iar Erika Traicu a mai obţinut un loc patru la paralele şi un loc şapte la sol. La nivelul 2, echipa Farului, care a fost compusă din Alexandra Duzi, Gabriela Maria Cheţu şi Anastasia Manole, a ocupat locul cinci, iar Alexandra Duzi s-a clasat pe poziţia a şasea în concursul individual compus, dar şi la bârnă.   


 
Gimnastele Sabrina Alexia Maneca şi Anastasia Manole sunt pregătite de Camelia Voinea, Sabrina Alexia Maneca fiind fiica antrenoarei! Celelalte sportive menţionate, Erika Traicu, Andreea Câju, Alexandra Duzi şi Gabriela Maria Cheţu, sunt antrenate de Carmen Traicu, Elena Rodica Iurea, Alexandra Cristina Gologan (instructor sportiv), iar coregraf este Georgeta Violeta Răvdan. 


 
La nivelul 2, formaţia CSS1 Constanţa a cucerit medalia de bronz, în componenţa Amalia Petre, Andreea Preda, Nicoleta Popa şi Evelina Oprea. În întrecerea pe aparate, CSS1 s-a calificat în patru finale, trei la nivelul 2 (Amalia Petre - locul 4 la sol şi 7 la bârnă, Evelina Oprea - 8 la paralele) şi una la nivelul 1 (Andreea Toma - 6 la bârnă). La individual compus, Andreea Toma a fost a noua. Fetele de la nivelul 2 sunt antrenate de Cătălin Meran şi Petruţa Marcu, iar de pregătirea Andreei Toma se ocupă Sorin Bechir şi Mădălina Hârbu. Coregraf este Mihaela Lintzmaier. 
 
Între 23 şi 25 mai, Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte Cupa Petrom, întrecere de gimnastică rezervată gimnastelor din proiectul naţional „Ţară, ţară, vrem campioane!“. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii