Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnaste din Constanţa Ioana Stănciulescu şi Ariadna Stanciu, printre remarcatele concursului organizat de Nadia Comăneci în SUA (galerie foto)

ro

14 Feb, 2017 00:00 5286 Marime text
Gimnastele constănţene Ioana Stănciulescu şi Ariadna Stanciu s-au numărat printre sportivele remarcate la concursul „Nadia Comăneci International Invitational“, care a reunit în SUA, la Cox Convention Center din Oklahoma City, aproape 1.500 de sportivi şi sportive de la toate categoriile de vârstă. 
 
Întrecerea a reprezentat debutul sezonului internaţional 2017 pentru gimnastele tricolore, competiţia fiind iniţiată de Nadia Comăneci şi soţul ei, Bart Conner, pentru promovarea gimnasticii. Din România au participat patru gimnaste, însoţite de antrenorii Dana Nicolai şi Florin Cotuţiu. 
 
În componenţa Laura Iacob, Ioana Stănciulescu, Daniela Trică şi Ariadna Stanciu, tricolorele au ocupat locul întâi pe echipe în concursul junioarelor. Ariadna Stanciu a concurat doar la un aparat, paralele, unde a ocupat locul cinci. Ioana Stănciulescu a participat la toate aparatele, iar în afară de distincţia de la echipe, s-a mai clasat pe poziţia întâi la sol, pe doi la individual compus şi la bârnă şi pe trei la sărituri şi la paralele. În total, România a cucerit cinci medalii de aur, patru de argint şi trei de bronz.
 
Ariadna Stanciu şi Ioana Stănciulescu provin de la CS Farul Constanţa, unde au fost antrenate de Clemenţa Garabet şi de soţii Dana şi Remus Nicolai. În acest moment, ele se pregătesc la lotul naţional de la Deva, coordonat de constănţeanul Nicolae Forminte, din al cărui staff tehnic, la lotul senioarelor şi al junioarelor, fac parte şi soţii Dana şi Remus Nicolai.
 
Sursa foto: Facebook (Dana Mărănducă Nicolai) 

Citeşte şi:

Concurs organizat de Nadia Comăneci: Gimnastele Carmen Glăvan şi Ariadna Stanciu, din Constanţa, medaliate în SUA (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii