Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi „Unii au interes să se folosească de numele meu“

ro

18 Sep, 2017 00:00 1494 Marime text
Gică Hagi a reafirmat, sâmbătă, că speculaţiile care s-au făcut în legătură cu faptul că şi el ar fi fost una dintre variantele pentru postul de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României nu stau în picioare. 
 
„Am cerut să nu se facă speculaţii şi să nu mă băgaţi în concurenţă cu nimeni şi în niciun post pentru echipa naţională, întrucât acum nu e posibil. S-a continuat şi în aceste zile, la infinit. S-a spus că una dintre posibilele variante de selecţioner al echipei naţionale ar fi şi subsemnatul, deşi eu cred că am fost destul de clar. Nu am cum să muncesc în momentul de faţă la Federaţie, în condiţiile în care am un club de fotbal. Mie nu-mi place să amestec lucrurile. Mai ales într-un moment destul de confuz în fotbalul românesc, din toate punctele de vedere. Total confuz. Nu vreau să particip şi eu la această confuzie cu anumite lucruri. Unii au interes să se folosească de numele meu, pe care e uşor să-l băgăm la mijloc. Nu era cazul, deoarece eu am ieşit înainte şi am spus clar că nu doresc acum lucrul acesta. Nu e momentul şi nu pot, chiar dacă ştiu că, într-o bună zi, voi antrena din nou echipa naţională. Aşa cred eu. E speranţa mea, o am şi cu siguranţă că voi ajunge din nou acolo. Când sunt patron la un club, nu pot fi şi antrenorul echipei naţionale. Nici cei mai mici copii nu vor putea înţelege aşa ceva. Ce selecţie mai pot eu să fac? Apoi, nu e aşa cum a scris un ziarist că nu pot pleca de la Viitorul la Naţională din pricina datoriilor de la bancă. Se continuă denigrarea subtilă a lui Hagi, să i-o dăm uşor, aşa, să i-o aruncăm iar. Cui va fi ales selecţioner îi urez baftă. Va avea o responsabilitate mare de a face rezultate bune“, a declarat Gică Hagi, manager tehnic, dar şi patron la FC Viitorul, campioana României.
 
În etapa a zecea a Ligii 1, echipa de pe litoral joacă în deplasare cu Astra Giurgiu, luni, 18 septembrie, de la ora 20.30. Până acum, adversara de luni a Viitorului a acumulat 18 puncte, în vreme ce campioana a strâns 11, după trei victorii, două egaluri şi patru înfrângeri în nouă meciuri, golaveraj 6-7.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi:

FC Viitorul întâlnește Astra Giurgiu: Gică Hagi - „Ne aflăm într-un moment bun. Va fi o partidă frumoasă“ 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii