Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi, supărat după meciul ASA Tg. Mureş - FC Viitorul „Am bătut drumul de pomană!”

ro

02 Apr, 2016 00:00 1886 Marime text
FC Viitorul a obţinut doar un punct din partida din deplasare cu ASA Tg. Mureş, meciul din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1 încheindu-se cu scorul de 1-1. Gică Hagi s-a arătat nemulţumit că elevii săi au ratat victoria, oaspeţii conducând cu 1-0 şi fiind egalaţi pe final.
 
FC Viitorul a punctat în minutul 65, după ce De Lucas a preluat la marginea careului şi a şutat în vinclul porţii lui Stăncioiu. ASA a egalat în minutul 88, prin Ţucudean, care a înscris din afara careului, cu un şut pe jos, fază la care portarul Viitorului, Pecanha, a greşit grav. La final, managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, le-a reproşat elevilor săi modul în care au tratat meciul după ce au marcat, în condiţiile în care oaspeţii au şi jucat în superioritate numerică din minutul 49, Jazvic fiind eliminat, pentru cumul de cartonaşe galbene.
FC Viitorul a jucat cu: Pecanha - Benzar, Hodorogea, Boli, Cr. Ganea - R. Marin, Filip, De Lucas - Chiţu, Vl. Rusu (29 Coman), I. Hagi (79 Cicâldău). ASA Tg. Mureş (antrenor, George Ciorceri) a mizat pe: Stăncioiu - G. Matei, Balaur, Gonzalez, Pârvulescu - Mureşan, Brandan - Jazvic, Ad. Mutu (69 Ţucudean), Buş (69 Dedov) - Ciolacu (77 R. Costa).
 
„Sunt dezamăgit şi total nemulţumit de modul în care ne-am comportat după gol. Nu sunt mulţumit de niciun jucător. N-au făcut ce trebuie, cu toate că am ţipat mai mult la ei după ce au marcat. Le-am zis să joace la fel, dar ei, din păcate, trăgeau de timp, începând cu Pecanha, inexplicabil, pentru că nimeni nu i-a cerut aşa ceva. Aveam şi un om în plus şi încă de la început controlam jocul. Am jucat destul de bine, cu toate că, în ultimii 30 de metri, ne lipseşte calitatea, suferim la ultima pasă. Ducem mingea până acolo, dar avem probleme la asist, la centrare, la şut, la pasa in gaură“, a spus Hagi.

„Am ajuns să joc cu copii de 1997!“

Adus în iarnă pentru experienţa sa, portarul Pecanha a dezamăgit total, întrecându-se în greşeli flagrante. „Să fie sănătos, ce să fac? Asta e, mergem înainte. Vom vedea cu cine. De acum încolo, în poartă va fi Tordai, născut în 1997. Din iarnă, sunt foarte supărat. Am adus jucători cu experienţă, cu multe meciuri în cupele europene, care trebuiau să aducă un plus mare echipei. Din păcate, am fost nevoit să-i las acasă. Am ajuns să joc cu copii de 1997! Vom regla lucrurile din mers. Noi ne-am dorit, clubul şi-a făcut datoria 100% faţă de toţi. Aştept şi eu de la ei să mă mulţumească. Au rămas datori. În continuare, jucăm, avem trei meciuri acasă. Cu trei puncte la Tg. Mureş, eram acolo sus, din nou. Poate greşesc, dar trebuie să-ţi doreşti mai mult să faci performanţă, să te sacrifici, să te baţi, să fii ambiţios, nu să ajungi să tragi de timp“, a mai spus Hagi.

„Jucătorii par că sunt împliniţi. Le e bine“

„Regele“ a amintit şi alte aspect negative din jocul Viitorului. „Nu vedem poarta. Nu ai cum să câştigi când iei 13 goluri în şapte etape şi marchezi şase. S-a schimbat, în tur marcam de două ori pe meci şi primeam unul. Jucătorii par că sunt împliniţi. Le e bine. Întrebaţi-l pe Filip de ce nu mai joacă precum în 2015. Benzar a centrat numai în capul adversarilor. Nu vezi culoarea pe care o ai pe tricou? Uită-te unde sunt cei echipaţi în alb şi negru! Parcă i-a luat la ţintă pe adversari.. În plus, nici nu marcăm. Să ajungem de 20 de ori la centrare şi să nu punctăm de două - trei ori… Sunt mai multe probleme. Oricum, din acest meci nu am rămas cu nimic bun. 1.000 de kilometri parcurşi de pomană, 500 dus, 500 întors. Nu ne-am îndeplinit obiectivul în această deplasare de la Tg. Mureş“, a mai arătat managerul tehnic de la FC Viitorul. În clasamentul play-off-ului, echipa constănţeană se menţine pe locul cinci (penultimul), cu 25 de puncte, iar în etapa viitoare întâlneşte la Ovidiu Dinamo, luni, 4 aprilie, de la ora 20.30.

FC Viitorul II se duelează cu Petrolistul Boldeşti

Sâmbătă, 2 aprilie, FC Viitorul II, echipa secundă a FC Viitorul, întâlneşte pe teren propriu, în etapa a 18-a a Ligii a III-a, seria secundă, formaţia Petrolistul Boldeşti. Meciul se joacă pe stadionul „Orăşenesc“ din Ovidiu, de la ora 17.00. FC Viitorul II a acumulat până acum 16 puncte, în vreme ce Petrolistul Boldeşti are 17 puncte.
 
Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii