Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi, supărat după înfrângerea FC Viitorul cu Astra „Am fost repetenţi, penibili. N-am jucat nimic. Am picat examenul“

ro

21 Feb, 2017 00:00 2325 Marime text
Campioana en-titre a României, Astra Giurgiu, a pus capăt seriei de invincibilitate a FC Viitorul în Liga 1 care dura de opt etape, perioadă în care jucătorii lui Hagi au înregistrat un egal şi şapte victorii consecutive.

În etapa a 24-a a campionatului, Astra s-a impus pe teren propriu cu 1-0 (Teixeira 58). Liderul actual al clasamentului, FC Viitorul, nu mai pierduse în Liga 1 de trei luni şi jumătate, de la meciul cu Steaua (0-2), jucat în deplasare, în etapa a 15-a, pe 6 noiembrie 2016. La finalul partidei cu Astra, Gică Hagi a remarcat jocul foarte slab al echipei sale.
 
FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi) a jucat cu: Râmniceanu - Benzar, Ţâru, Boli, Cr. Ganea - Purece (66 Casap), D. Nedelcu, N. Roşu (66 Fl. Coman) - G. Iancu (45+1 Vână), Vl. Morar, A. Chiţu. De cealaltă parte, Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a mizat pe: S. Lung - Cl. Belu, Oros (67 Piţian), Fabricio, J. Morais - Boubacar, Săpunaru - Al. Ioniţă (69 Lovin), Budescu, Teixeira - D. Niculae (82 D. Florea). În ciuda eşecului, FC Viitorul se menţine pe primul loc în ierarhie, dar distanţa faţă de a doua clasată, Steaua, s-a redus de la şase la trei puncte.

„Nu putem să arătăm aşa“

„Trebuie să recunoaştem, a fost un meci foarte slab al nostru şi unul foarte bun al Astrei. Deşi jucaseră cu trei zile înainte, în Europa League, gazdele ne-au dominat la toate capitolele. Au fost mereu primii la minge. N-am crezut niciodată că putem juca atât de slab, mai ales că străbăteam o perioadă bună. Vom face o analiză serioasă. Acum sunt la supărare şi nu vreau să vorbesc foarte mult. Vom trage concluziile de rigoare. Anumite lucruri nu mi-au plăcut deloc. Noi n-am jucat fotbal, doar am fost prezenţi pe teren. Fără minge, am alergat, dar de pomană. Cu mingea, pase fără adresă. Jocul nostru ofensiv nu s-a văzut. Baftă, Astra, felicitări, îi urez să aibă succes şi în meciul internaţional, Este o echipă experimentată şi inteligentă, cu jucători buni. Au gestionat meciul aşa cum trebuie. L-au dus unde au vrut ei. Au jucat ei, noi n-am jucat nimic. Sperăm să ne revenim cât mai repede. Nu putem să arătăm aşa“, a declarat Gică Hagi.

Astra a făcut ce a vrut pe teren

În etapa viitoare, FC Viitorul va juca pe teren propriu cu Poli Timişoara, sâmbătă, 25 februarie, de la ora 15.00, iar în runda a 26-a (ultima a sezonului regulat), formaţia constănţeană va întâlni CFR Cluj în deplasare, sâmbătă, 4 martie, de la ora 18.30. „O echipă de pe primul loc trebuia să joace şi să aibă personalitate. Cu Astra, am avut un examen important, pe care nu l-am trecut. Vom vedea ce va fi în play-off, cum vom arăta, dacă suntem pregătiţi şi puternici. Contra Astrei, am fost repetenţi. Trebuie să ştii să joci astfel de meciuri. Până acum, am arătat că depindem de noi. Am dominat chiar şi în meciurile pierdute. Însă, la Giurgiu, adversarul a făcut ce a vrut. Noi n-am fost pe teren. Am fost penibili. Punct. Asta-i realitatea. De ce să o ascundem? La începutul anului, noi am plecat cu ideea de a rămâne în prima ligă. Aţi uitat ce v-am spus? Unde suntem noi acum nu visa nimeni. Probabil că nici jucătorii, şi s-au trezit acum într-o postură în care e foarte greu“, a mai spus managerul tehnic al FC Viitorul.

La mulţi ani, Ionuţ Vână!

Ieri a fost ziua de naştere a unuia dintre fotbaliştii liderului Ligii 1, Ionuţ Vână, care a împlinit 22 de ani. Jucătorului i s-a urat „La mulţi ani!“ şi pe site-ul oficial al Academiei Hagi. „La mulți ani, Ionuț Vână! Academia de Fotbal Gheorghe Hagi şi clubul FC Viitorul îi urează sănătate, fericire, împliniri şi mult succes în carieră lui Ionuț Vână, care astăzi (n.r. ieri) împlineşte 22 de ani!“, a fost mesajul postat.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii