Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi, sfătuit să candideze la şefia Federaţiei Române de Fotbal FC Viitorul va disputa un meci amical cu Levski Sofia

ro

03 Jan, 2017 00:00 3777 Marime text

FC Viitorul, liderul la zi al Ligii 1 la fotbal, încheie vacanţa luni, 9 ianuarie, şi revine la pregătire pentru evoluţiile din 2017. Formația pregătită de Gică Hagi va întreprinde în această iarnă un cantonament în Cipru, între 10 şi 24 ianuarie. 

În acest interval, constănțenii vor susține cinci meciuri de verificare, după cum urmează: pe 14 ianuarie - cu Enosis Neon Paralimni (locul patru în Liga a II-a din Cipru); pe 17 ianuarie - cu Ermis Aradippou (locul şase în Liga I din Cipru); pe 20 ianuarie - cu Levski Sofia (locul 2 în Liga I din Bulgaria); pe 22 ianuarie - cu FC Ural (locul 13 în Liga I din Rusia); pe 23 ianuarie - cu FK Atlantas (locul patru în Liga I din Lituania).

În Cipru vine şi FC Viitorul Youth

În a doua parte a cantonamentului Viitorului din Cipru, delegației constănțene i se va alătura și echipa FC Viitorul Youth, care joacă în Play-Off-ul din Youth League (Liga Campionilor pentru tineret) contra danezilor de la FC Copenhaga (pe 8 februarie 2017, dela ora 17.00, la stadionul central al Academiei Hagi). Pregătită de Nicolae Roșca, FC Viitorul Youth va susține în Cipru două meciuri de verificare: pe 21 ianuarie, contra unei formații de seniori din Cipru (meciul urmând a fi perfectat în curând), şi pe 23 ianuarie, cu Spartak Moscova Youth.

Au petrecut de Revelion la Florenţa

Foştii mari jucători Gică Hagi şi Gică Popescu (care sunt cumnaţi) au petrecut de Revelion, alături de familii, în Italia, la Florenţa. Cei doi au ales acest oraş pentru a fi şi alături (de Sf. Ion, cu ocazia numelui) de fiul lui Hagi, Ianis (care joacă la Fiorentina). „La mulţi ani! 2017 să fie aşa cum îl visaţi!”, a postat pe pagina de Facebook Gică Popescu. „Încheiem anul împreună. Un final frumos de 2016 e alături de oamenii dragi“, a fost mesajul care a însoţit o altă fotografie cu cei doi foşti căpitani ai echipei naţionale la Florenţa. Familiile Popescu şi Hagi s-au aflat alături şi de Crăciun.

Gică Popescu - „Singura persoană pe care aş susţine-o la preşedinţie”

Gică Popescu îl vede pe Gică Hagi conducând fotbalul românesc, din postura de preşedinte al Federaţiei. „Hagi ar fi singurul dintre noi care ar putea să facă lucrul acesta: să conducă fotbalul românesc. Am mai spus-o, singura persoană pe care eu aş susţine-o la preşedinţia FRF ar fi Gică. Ştiu cât de mult fotbal cunoaşte, dar o dovedeşte şi prin ce face la Viitorul. Numai că el nu doreşte lucrul ăsta. Ar fi păcat să nu se ducă la alt nivel. Nu o să stea toată viaţa să antreneze la Viitorul. Normal trebuie să îşi propună şi alte target-uri mai importante. Ştie atât de mult fotbal încât ar fi păcat să stea toată viaţa la Viitorul“, a declarat Gică Popescu pentru Digi Sport.
Sursa foto: Facebook (Gheorghe Popescu)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii