Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi - „Pentru FC Viitorul, campionatul începe la meciul cu CSU Craiova“

ro

19 Aug, 2017 14:10 1904 Marime text
Aflată într-o situație delicat[ în Liga 1, campioana FC Viitorul susține duminică, 20 august, meciul din etapa a șaptea, întâlnind pe teren propriu, la Ovidiu, de la ora 18.30, CSU Craiova.
 
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, spune că această partidă trebuie să fie un nou început în campionat pentru formația constănțeană, care nu a câștigat niciun meci în ultimele cinci runde, interval în care nici nu a marcat. 

„Pentru noi, campionatul începe la meciul de acasă cu CSU Craiova. De acum înainte, trebuie să ne concentrăm numai pe Liga 1. Cred că va fi un an în care va trebui să suferim și să muncim foarte mult ca să ne atingem obiectivele. Și în anii trecuți am avut un start mai dificil, apoi ne-am revenit. Timp este, campionatul e lung, trebuie doar să începem să câștigăm și să adunăm puncte. Să ne canalizăm toată energie pe campionat. Să uităm ce a fost în sezonul trecut. Suntem dezamăgiți de cupele europene, dar a fost o experiență pentru noi. Criticile sunt normale, trebuie să le acceptăm. CSU Craiova e o echipă tânără, talentată, cu o organizare foarte bună, dată de antrenorul italian Mangia. Formația craioveană are tehnică, viteză și joacă frumos. Trebuie să evoluăm mai bine ca ea ca să o învingem. Gândul nostru stă doar la victorie“, a declarat Gică Hagi.  

 
Fundașul FC Viitorul Robert Hodorogea a spus că pentru campioană e vital să câștige meciul cu CSU Craiova.

Vom avea o partidă foarte grea, contra echipei de pe locul trei, care a început campionatul foarte bine și are o organizare a jocului excelentă. Am crezut că vom avea mai multă încredere după ce am câștigat campionatul, dar să sperăm că ne vom reveni. Este vital să câștigăm duminică, altfel ne va fi foarte greu în continuare în lupta de a prinde turneul play-off. Mai avem trei meciuri până la pauza competițională. Vrem neapărat o victorie cu CSU Craiova și să lăsăm o impresie frumoasă la Salzburg, a precizat Robert Hodorogea.


Mijlocașul Ionuț Vână a declarat că FC Viitorul trebuie să fie mai inspirată decât CSU Craiova ca să se impună.

Trecem printr-o pasă foarte proastă, dar, chiar și în situația nefericită în care n-am câștiga duminică, nu trebuie să intrăm în degringoladă. Trebuie să arătăm că nu întâmplător am ieșit campioni ai României. Nu suntem obișnuiți să jucăm din trei în trei zile, precum echipele din alte campionate. Intervine oboseala fizică și psihică. CSU Craiova e o echipă foarte bună, rapidă în atac, cu un contraatac tăios. Sperăm să le ahihilăm punctele tari. Principala armă a adversarilor noștri de duminică e jocul colectiv, dar și noi avem atuuri, a punctat Ionuț Vână.  

     
Sursa foto: ZIUA de Constanța      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii