Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă sâmbătă la Iaşi Gică Hagi - „Ne vom bate pentru cele trei puncte“

ro

19 Sep, 2015 00:00 1132 Marime text
FC Viitorul susţine sâmbătă meciul din etapa a 11-a a Ligii 1, întâlnind în deplasare CSMS Iaşi. Meciul începe la ora 18.30 şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi Look Plus.

Până acum, formaţia pregătită de Gică Hagi a acumulat 19 puncte (în urma a cinci victorii şi a patru egaluri), în vreme ce echipa ieşeană a strâns cu opt mai puţin. „CSMS Iaşi joacă foarte bine acasă, unde pierde greu. E o echipă disciplinată tactic, speculativă şi care ştie să joace la rezultat. Nu traversează o perioadă bună, dar cred că vom avea un meci foarte greu. Noi vrem să avem o evoluţie bună şi ne vom bate pentru cele trei puncte“, a declarat Hagi.

Ianis Hagi - „Mergem să ne impunem“

„Ne aşteaptă o partidă dificilă, contra unei echipe experimentate, cu jucători valoroşi. Mergem să ne impunem, pentru că ne dorim victoria la fiecare partidă. Putem câştiga, având în vedere calitatea lotului nostru şi jocul reuşit de până acum din campionat“, a spus şi căpitanul Viitorului, Ianis Hagi. „Avem o misiune grea, ca în toate celelalte meciuri, de altfel. Vrem să aducem de la Iaşi cel puţin un punct. Am crescut de la meci la meci, a fost mult până am obţinut prima victorie, după aceea au venit şi celelalte. Avem un program competiţional încărcat, dar lotul nostru, care e bun atât numeric, cât şi valoric, ne permite să abordăm fiecare întrecere cu ambiţii justificate“, a precizat şi mijlocaşul Ioan Filip.

Derby-ul Dobrogei la Liga a III-a

Tot astăzi, are meci oficial (în etapa a patra a Ligii a III-a) şi FC Viitorul II, care se duelează în deplasare, de la ora 17.00, cu Delta Dobrogea Tulcea. Cele două formaţii s-au întâlnit de curând şi în turul cinci al Cupei României, când, la Ovidiu, FC Viitorul II s-a impus la scor, cu 5-2.

Trei convocaţi la echipa naţională

Selecţionerul echipei naţionale Under-17 a României, Adrian Boingiu, a convocat trei jucători de la Academia Hagi pentru meciurile amicale cu echipa similară a Croaţiei, care se vor disputa pe 29 septembrie şi pe 1 octombrie, la Paleu (lângă Oradea). Cei trei fotbalişti convocaţi sunt Alexandru Măţan, Radu Boboc şi Robert Neciu. Aceştia trebuie să se prezinte pe 26 octombrie, în cantonamentul de la Mogoşoaia. România U-17 se pregăteşte pentru preliminariile Campionatului European din 2016, care va fi găzduit de Azerbaijan. România a face parte din grupa 4, alături de Ungaria, Georgia și Slovacia. Tricolorii, născuți după 1 ianuarie 1999, vor debuta în calificări la sfârșitul lui octombrie 2015. Jocurile se vor disputa în Ungaria.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii