Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi - „În prima repriză, am făcut un joc extraordinar” FC Viitorul a realizat a noua victorie în Liga 1

ro

28 Nov, 2016 00:00 1787 Marime text
FC Viitorul a câştigat cu 2-0 (R. Marin 24 - din penalty, Boli 45) partida din etapa a 17-a a Ligii 1, în deplasare cu ASA Tg. Mureş. Echipa pregătită de Gică Hagi a ajuns la a noua victorie în campionat şi, cu 30 de puncte, se menţine în plutonul fruntaş. 
 
„Am avut o deplasare grea. Important era să facem rezultat. Am pregătit meciul să-l câştigăm. Sunt fericit pentru victorie. În prima repriză, am făcut un joc extraordinar. Cred că a fost cea mai bună repriză a noastră de până acum. Ne-am concentrat să desfacem sistemul defensiv al gazdelor şi să atacăm pe flancuri, unde ştiam că ASA e mai slabă. Am creat un fotbal foarte bun. În partea secundă, cred că băieţii s-au gândit mai mult să nu luăm gol, cu toate că le-am spus să uite ce rezultat e înregistrat pe tabelă. Am avut ceva ocazii, dar a fost şi destul de multă confuzie, fără să-mi placă ceva. Am obţinut trei puncte importante, ne luptăm la vârful clasamentului şi vom vedea ce vom face în continuare. Urmează două meciuri acasă (n.r. cu CSMS Iaşi şi cu CSU Craiova), importante, în care trebuie să strângem puncte multe şi să mergem pe această linie, care poate să ne menţină acolo sus“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Mâine, meci la Ovidiu cu CSMS Iaşi

Echipa constănţeană va disputa următorul meci de campionat marţi, 29 noiembrie, când va întâlni la Ovidiu, pe stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, de la ora 20.30, formaţia Poli Iaşi. Biletele se pot procura prin reţeaua Eventim (online pe www.eventim.ro) şi în magazinele partenere. Tichetele au următoarele preţuri: 40 de lei (la tribuna 0), 30 de lei (la tribuna I), 20 de lei (la tribuna a II-a) şi 10 lei (la peluze). O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Până în ziua meciului, nu se vor mai comercializa bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, se vor deschide două case de bilete la stadionul central unde se joacă partida, în intervalul orar 15.30 - 21.30.

Transport pentru fanii din Constanţa

Şi la meciul FC Viitorul - Poli Iaşi gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca marţi, 29 noiembrie, începând cu ora 19.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii