Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi anunţă noi obiective „În următorii cinci ani, creştem exigenţele“

ro

20 Dec, 2016 00:00 1899 Marime text
Gică Hagi s-a declarat extrem de mulţumit de realizările Academiei de fotbal care-i poartă numele, la şapte ani şi jumătate de la înfiinţare, dar şi de rezultatele echipei de seniori, FC Viitorul. 
 
„Am crescut de la an la an. Suntem foarte mulţumiţi de cum merg lucrurile în Academie. Suntem în obiective, ni le-am îndeplinit. Am ajuns să fim consideraţi cei mai buni din România şi cred că merităm această etichetă. Echipa mare a început şi ea să joace foarte bine, pentru că e alimentată de jucători din Academie. Aceştia încă nu dispun de experienţă, dar au talent şi mentalitate. Creştem jucători foarte buni“, a spus „Regele“.

Cresc viteza de joc

După ce proiectul său fotbalistic a trecut de prima etapă, Hagi ridică ştacheta şi anunţă noi obiective. „Acum mergem mai sus, iar pe următorii cinci ani creştem exigenţele. Trebuie să ne dezvoltăm şi să ne perfecţionăm stilul de joc, să-l aducem la un nivel şi mai înalt. Trebuie să creştem viteza de joc - de gândire, de pasare, de mişcare a jucătorului. Aici vom munci foarte mult. Bineînţeles, pe lângă selecţia şi dezvoltarea jucătorului şi punând accent pe jocul colectiv, că acesta e conceptul nostru“, a punctat Gică Hagi.

„Vor veni şi lucrurile mari“

În urma evoluţiilor şi a rezultatelor din ultima vreme, tot mai mulţi se întreabă când va deveni FC Viitorul campioană a Ligii 1. „În acest sezon, nu e un obiectiv al nostru foarte clar trasat. E o conjunctură, dar suntem fericiţi, înseamnă că am lucrat bine. Ştim că ne va fi greu în continuare, ne aşteaptă meciuri dificile la anul, dar suntem pregătiţi de luptă şi încercăm să fim mai buni. Echipa a căpătat omogenitate. Sper să vedeţi o formaţie frumoasă, bună, competitivă şi de la anul încolo. Lucrurile nu trebuie forţate, ele vor veni în timp. Când ai un proiect şi mergi cu o gândire unitară, mai devreme sau mai târziu apar. Noi muncim, ne dedicăm şi cred că vor veni lucrurile mari şi la echipa mare. Avem un proiect în care investim în tineri. Au condiţii de pregătire, am fost destul de exigenţi, i-am selectat. Au talent, sunt campioni la juniori, iar scopul echipei mari e să-i promoveze şi să-i aducă în Liga 1. Avem potenţial mare“, a mai spus Hagi, care este de părere că antrenorul anului e Marius Şumudică, tehnicianul campioanei Astra Giurgiu. „A realizat ceva fantastic, cu greutăţi multe. Merită acest titlu“, spune „Regele“.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii