Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi, despre partida Viitorul-Pandurii

ro

11 Feb, 2017 18:04 2572 Marime text

După victoria foarte importantă din etapa precedentă de la Dinamo, Viitorul Constanța va da piept, luni seară, cu Pandurii Târgu-Jiu, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi, de lângă Ovidiu. Va fi o confruntare pe care jucătorii de la malul mării nu doresc să o piardă, mai ales că se află pe prima poziție în Liga I și doresc să rămână acolo mult timp, dacă nu chiar să câștige campionatul. Pentru aceasta, Gheorghe Hagi, patronul și antrenorul de la Viitorul Constanța, încearcă să-și țină mobilizați elevii și pentru partida de luni. 

„Ne bucurăm că am început anul foarte bine. Jucăm acasă cu o echipă total schimbată, cu un antrenor care a căpătat experiență, tânăr și cu destul de bună experiență la nivel destul de mare. Este o echipă bine organizată, care stă bine în teren. Am vorbit cu echipa, trebuie să strângem rândurile, trebuie să ne impunem, să ne adjudecăm cele trei puncte care sunt foarte importante. Rezultatul contează și sper să avem și o prestație foarte bună, așa cum am avut-o în a doua repriză la Dinamo. O să încercăm să ne creăm avantaje,  să fim mai buni decât ei. Trebuie să fim conectați și, numai printr-un joc bun, putem să obținem un rezultat bun. Trebuie să te adaptezi pe orice teren și să câștigi”, a declarat Gheorghe Hagi. 



Regele a vorbit și despre condițiile meteorologice din această perioadă, precizând că, de cele mai multe ori, acestea afectează calitatea jocului. Mai mult decât atât, Hagi declară că este nevoie de investiții în fotbalul românesc, în infrastructură, în terenurile de joc, astfel încât partidele să aibă loc în cele mai bune condiții, indiferent de anotimp. 

„Este perioadă de iarnă, este o perioadă grea. Din păcate, fotbalul se joacă afară. Este foarte frig, iar ca să ai condiții foarte bune, trebuie să investim bani, iar la investiții stăm foarte prost. Este o temă de viitor care trebuie discutată”


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii