Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Buricea - „Sperăm ca HCM Constanţa să nu se desfiinţeze“

ro

13 May, 2015 00:00 1926 Marime text

HCM Constanţa va juca meciul pentru locul cinci în Liga Naţională de handbal masculin, după ce a trecut cu două victorii de HC Odorhei. Handbalistul constănţean George Buricea spune că, pentru HCM, întâlnirea cu formaţia harghiteană a avut importanţa sa.
 
„E bine că au intrat şi tinerii jucători. Aceste meciuri sunt pentru ei. Capătă experienţă şi prind curaj. E păcat însă că s-a ajuns să se joace un astfel de meci. Acest play-off minunat i-a dat şansa. Noi ne-am făcut datoria, am câştigat, copiii au intrat, au jucat. Acum aşteptăm să evoluăm în meciul pentru locurile 5-6. Nu am mai jucat de mult o asemenea partidă, de când am promovat. Probabil că vom întâlni Dunărea Călăraşi“, a punctat extrema HCM-ului.

„Am crezut că nu vom termina campionatul“

După ce a trecut printr-un sezon plin de probleme, echipa constănţeană încă nu ştie ce-i va rezerva viitorul. „Cu toţii ne întrebăm ce va fi în continuare, iar într-o săptămână cred că vom avea un răspuns. Sperăm ca echipa să nu se desfiinţeze şi să continuăm, cu tineri de perspectivă, cu câţiva mai în vârstă şi cu câţiva străini. Ar fi păcat să dispară un asemenea nume al handbalului românesc. Este straniu să nu mai jucăm în cupele europene, după atâţia ani, dar e de înţeles, la ce an am avut. Noi am crezut că nu vom termina campionatul. Fără play-off, am fi fost la un punct de primul loc şi la un gol de semifinală. Iar asta în opt jucători, pentru că doi - trei au fost accidentaţi tot timpul anului. Era inevitabil ca, în condiţiile unui lot restrâns numeric, să apară accidentări. Şi încă a fost prea bine ce am realizat“, a arătat George Buricea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii