Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galeria lui Dinamo, scandări urâte la adresa lui Hagi și a lui Țucudean. Ce a spus „Regele“

ro

30 Jul, 2017 22:31 2766 Marime text
Prezenți în număr mare, astăzi, la Ovidiu, la meciul FC Viitorul - Dinamo 0-1, suporterii oaspeților au dominat clar fondul sonor de pe stadion, dar au și avut, în două rânduri, scandări urâte la adresa managerului tehnic al campioanei României, Gică Hagi, și a atacantului George Țucudean, fost jucător al lui Dinamo.  

„Respect Dinamo ca instituție, ca nume, ca tradiție și nu are rost să vorbesc. Știți că eu niciodată nu am judecat suporterul, pentru că am jucat pentru el. Chiar dacă nu îmi place ceva, trec mai departe. Mă gândesc la ce trebuie să fac. Restul... Știu că nu știu câte milioane din România gândesc altfel. E un grup care își face poftele când vede stadionul. Asta e. Să fie sănătoși. Eu i-am respectat și îi respect. Fiecare poate să zică orice, au această libertate“, a comentat Gică Hagi.

„Eu n-am auzit așa ceva. După părerea mea, nimeni nu merită un astfel de tratament, dar credeți-mă că și eu pățesc pe multe stadioane la fel. Trebuie să trăim cu acest lucru, suntem antrenori. Din păcate, nu putem controla ce fac oamenii în tribună. La fel pățesc și eu sau Dan Petrescu sau oricine a făcut ceva pentru țara asta. Sunt însă lucruri care ne întăresc“, a spus și Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo.

Gică Hagi crede că FC Viitorul merita să câștige meciul cu Dinamo.

Am pierdut însă, așa e în fotbal. Am întâlnit un adversar disciplinat, puternic, speculativ, care știe să joace genul acesta de meciuri. Cred că am pierdut din cauză că schimbările nu au adus nimic nimic în plus, ci, din contră, lucruri negative, care au afectat echipa. Oricum, am avut șase ocazii. Niciodată nu am ratat așa de mult. Din acest punct de vedere, pentru noi, nici remiza nu era bună. Nu avem un început de campionat bun, dar întrecerea e lungă și sper să ne revenim. Eric e încă departe din punct de vedere fizic, a jucat numai din talent. Dar cred că ne va ajuta foarte mult atunci când va fi pus la punct fizic. Cât a fost el în teren, echipa a arătat bine. Interpretează bine fazele, e foarte experimentat și are mereu soluția bună, a menționat Hagi.  

Am câștigat trei puncte mari, pe terenul campioanei, o echipă bună. Nu mulți se vor impune aici. Ambele echipe au avut ocazii, astfel că putea câștiga oricine. Sunt foarte fericit, acum ne putem gândi în liniște la meciul de la Bilbao, din Europa League. Lui Hagi trebuie să i se ridice o statuie, pentru baza sportivă pe care a construit-o și pentru tot ce a făcut, reușind să iasă și campion, a punctat Cosmin Contra. 

     
Sursa foto: ZIUA de Constanța  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii