Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galeria locală a sperat în victoria favoriţilor - „Peştera e cea mai tare, vă dărâmă din picioare” „Gică şi Piron atacă beton” (galerie foto)

ro

07 Dec, 2013 00:00 2739 Marime text
CS Peştera a privit meciul-derby de pe teren propriu cu Dunărea Ostrov ca pe o sărbătoare fotbalistică, astfel că s-a pregătit în consecinţă. La meci au fost prezenţi o sumedenie de localnici, în frunte cu primarul Valentin Vrabie, dar au venit şi foşti jucători ai echipei (Costel Călin, Ionuţ Popa, Cristian Siminiceanu, Cătălin Lupu, Eduard Iridon, Răzvan Bucur, Ionuţ Chiru sau Ionuţ David). „Cătălin Lupu a jucat şi la noi, şi la Ostrov. La începutul meciului, a zis că se va bucura pentru oricare dintre echipe, indiferent cine va câştiga. A evoluat vreo trei ani la Peştera, participând la ambele baraje de promovare. Noi l-am transferat de la Ostrov”, a declarat Alexandru Mocanu, directorul sportiv al CS Peştera.

Echipa gazdă a avut şi galerie la meci, mulţi copii de la şcoală agitându-se pe margine cu steaguri tricolore, dar şi cu bannere cu mesaje în versuri: „Peştera e cea mai tare, vă dărâmă din picioare”, „Gică şi Piron atacă beton. Clasa a VII-a susţine echipa de fotbal” şi „Peştera e cea mai tare, e mereu învingătoare. PS: Îi dăm aripi ca să zboare şi să ajungă la Mondiale”.

Copiii au desenat pe cartoanele cu mesaje şi terenuri de fotbal, mingi, steaguri sau sigla clubului. De asemenea, au purtat în piept fluturaşi cu numele echipei. „A fost o atmosferă foarte frumoasă la meci. Păcat că nu le-am putut oferi inimoşilor noştri suporteri şi o victorie”, a mai spus Alexandru Mocanu.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii