Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fruntașe ale Ligii a 3-a SSC Farul Constanța și Axiopolis Cernavodă joacă sâmbătă acasă și vizează noi victorii

ro

28 Oct, 2017 00:00 3665 Marime text
Ambele reprezentante ale județului Constanța în seria secundă a Ligii a 3-a de fotbal, Axiopolis Cernavodă și SSC Farul Constanța, joacă pe teren propriu sâmbătă, de la ora 15.00, în etapa a zecea a campionatului.
 
Aflată pe locul trei în clasament, cu 22 de puncte (la egalitate cu Progresul 1944 Spartac București), Axiopolis întâlnește, pe terenul Trust, Unirea Slobozia, partida anunțându-se dificilă, în condițiile în care formația ialomițeană ocupă poziția a cincea, cu 19 puncte. Pregătită de Ionel Melenco, Axiopolis se arată însă în formă foarte bună în această perioadă, iar în etapa trecută i-a administrat liderului de atunci prima înfrângere stagională, un 3-2 chiar pe terenul Progresului 1944 Spartac, acolo unde, de pildă, SSC Farul a cedat cu 0-7! În ultimele trei meciuri de campionat, câștigate toate, Axiopolis a marcat 14 goluri și a primit doar două, iar sâmbătă vrea să bifeze al patrulea succes la rând.

Având ca obiectiv declarat promovarea imediată în Liga a 2-a, SSC Farul Constanța se află momentan pe locul patru, cu 20 de puncte, la patru puncte de prima poziție, ocupată momentan de Metalul Buzău, care are însă un meci în plus, jucând ieri. Sâmbătă, la Techirghiol, echipa antrenată de Petre Grigoraș, Marian Dinu, Ion Barbu și Gică Mina întâlnește formația de pe poziția a noua, cu zece puncte, Înainte Modelu, iar constănțenii nu concep altceva decât victoria, pentru a se menține în continuare în plutonul fruntaș. SSC Farul are două indispobinibilități, Costel Nițescu și Cosmin Zamfir, ambii accidentați. „Niciun meci nu este foarte ușor, cu toate că Înainte Modelu e privită ca o echipă mai de subsolul clasamentului. Vom trata partida cu maximă seriozitate și cred că vom câștiga“, a spus Ion Barbu.

Etapa a fost deschisă ieri de confruntările FC Voluntari II - Sportul Chiscani 6-0 și CSM Rm. Sărat - Metalul Buzău 1-2, iar astăzi, de la ora 15.00, în afara celor două partide din județul Constanța în seria a doua mai sunt programate confruntările: Agricola Borcea - CSM Oltenița, Victoria Traian - FCSB II și Progresul 1944 Spartac - Delta Dobrogea Tulcea. Clasament: 1. Metalul Buzău - 24p, 2. Progresul 1944 Spartac - 22p, 3. Axiopolis Cernavodă - 22p, 4. SSC Farul - 20p, 5. Unirea Slobozia - 19p, 6. FC Voluntari II - 18p, 7. FCSB II - 17p, 8. CSM Rm. Sărat - 15p, 9. Înainte Modelu - 10p, 10. Delta Dobrogea Tulcea - 9p, 11. CSM Oltenița - 5p, 12. Agricola Borcea - 4p, 13. Sportul Chiscani - 1p, 14. Victoria Traian - 0p.   

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii