Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frontiera Tomis Constanța participă la Cupa Federaţiei la Oină ce se desfășoară în week-end la Bacău

ro

27 Sep, 2017 19:44 1619 Marime text
Cupa Federaţiei la Oină, competiție ce va avea loc sâmbătă și duminică la Bacău, va închide sezonul pe iarbă în sportul nostru național. Competitia,organizata de Federatia Romana de Oina, Primaria Municipiului Bacau si Ministerul Tineretului si Sportului, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bacau si Inspectoratul Scolar Judetean Bacau ,se va derula dupa urmatorul program:

-sambata 30 septembrie:-ora 14.00- sedinta tehnica
-orele 15.00-18.00-meciurile din grupe
-duminica 01 octombrie -orele 09.00-13.00 -semifinalele si finalele

Ședința tehnica si meciurile vor avea loc la Stadionul Lucretiu Avram(langa autogara).

Șase echipe au confirmat participarea: Frontiera Tomis Constanța, Straja București, Stejarul Parcovaci, Politehnica Cluj, Biruinta Gheraesti și Brigada Gheraesti. Evenimentul face parte dintr-o serie de manifestări care marchează 85 de ani de la înființare Federaţiei Române de Oină și se inscrie in Săptămâna Europeană a Sportului!
 

" Aniversam 85 de ani existenta. Este un prilej de a trece in revista multe din reusitele sportului nostru national dar si sa privim spre viitor, spre dezvoltare. Incet dar sigur sportul nostru national revine acolo unde ii este locul. Avem din ce in ce mai multi copii care practica oina si asta ne bucura. Cupa Federatiei va strange la start unele dintre cele mai bune echipe din țară. ANul trecut a câștigat Straja vom vedea ce va fi acum." a declarat Nicolae Dobre președinte  FR Oină.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii