Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FRF - „Supercupa se va disputa la Constanța“ Omologarea stadionului „Farul“, amânată pentru luni (galerie foto)

ro

03 Jul, 2015 00:00 1889 Marime text
Stadionul „Farul“ din Constanța a fost inspectat, ieri, în vederea omologării pentru Supercupa României, dintre Steaua și ASA Tg. Mureș, meci care se va juca pe 8 iulie.

La inspecție au participat reprezentanți ai Federației Române de Fotbal și ai tuturor forțelor implicate în organizarea meciului. Delegația federală a fost condusă de secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, prezent la Constanța, după cum au declarat oficiali ai Federației, în calitate de manager de proiect la organizarea Supercupei, în condițiile în care, urmărit penal de DNA în dosarul „Poli Timișoara“, a solicitat suspendarea din funcția de la Federație, această solicitare urmând a fi prezentată în ședința Comitetului Executiv de luni, 6 iulie. Dintre cele două adversare din Supercupă, a fost reprezentată la întrunirea de ieri numai ASA Tg. Mureș, prin Ionuț Sterp.

Auraș Brașoveanu, optimist

În urma inspecției, stadionul nu a fost omologat ieri pentru Supercupă, comisia de omologare urmând a se întruni din nou la Constanța luni, 6 iulie, la ora 12.00, până atunci trebuind să fie rezolvate ultimele probleme de la stadion. În urma neomologării de ieri, pe litoral s-a născut temerea că meciul ar putea să nu mai fie găzduit de arena „Farul“, însă Auraș Brașoveanu, președintele executiv al clubului constănțean, s-a arătat optimist în acest sens: „Sunt convins că nu se va ajunge la așa ceva, iar partida va fi găzduită de stadionul nostru“.

Comunicatul Federației

Pe de altă parte, potrivit unor surse federale, pericolul ca meciul să nu mai aibă loc la Constanța era exclus, întrucât ultimele probleme constatate la baza sportivă aveau să-și găsească cu siguranță rezolvarea. De altfel, peste câteva ore, în după-amiaza zilei de ieri, pe site-ul oficial al FRF a fost publicat un comunicat, sub titlul „Supercupa României 2015 se va disputa la Constanța“. „Reprezentanții Federației Române de Fotbal au inspectat astăzi (n.r. ieri) stadionul Farul din Constanța, arena desemnată să găzduiască Supercupa României 2015. În urma acestei inspecții, s-a decis că luni, 6 iulie 2015, se va întruni Comisia pentru Omologarea stadionului. În acest interval de timp, vor fi înlocuite o cameră de supraveghere și un număr de scaune deteriorate. De mâine (n.r. astăzi), 3 iulie 2015, biletele la Supercupa României 2015, FC Steaua București - ASA Târgu Mureș, sunt disponibile și la casa de bilete de la intrarea în stadionul Farul din Constanța (strada Primăverii), în intervalul orar 10.00 - 19.00“, se arată în comunicat.

Prețurile biletelor

Biletele la meci au următoarele preţuri: la peluze - 15 lei, la tribuna I - 40 de lei, la tribuna 2 (inclusiv Family Zone) - 30 de lei. Family Zone este un sector dedicat fanilor care vin însoţiţi de cel puţin un copil cu vârsta de până la 14 ani (având 5% reducere pentru două bilete, 10% pentru trei şi 15% pentru patru tichete). Fiecare suporter poate achiziţiona maximum patru bilete. Partida este programată miercuri, 8 iulie, de la ora 21.00, în direct la Pro TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii