Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalişti la Academia Hagi Remus Mihai a marcat la Naţională. Roberto Mălăele şi Ştefan Bodişteanu, coautori la două goluri (galerie foto + video)

ro

24 Nov, 2017 00:00 5254 Marime text
Echipa națională de fotbal Under-15 a României (formată din jucători născuți după 1 ianuarie 2003) a susținut un meci de verificare, în deplasare, în compania echipei similare a Republicii Moldova.

Disputată la Orhei, partida s-a încheiat cu victoria României, scor 3-1 (2-0). Cel de-al treilea gol al României a fost marcat în minutul 58 de jucătorul Academiei Hagi, Remus Mihai, care a finalizat cu precizie în urma unui contraatac. Pe teren s-au aflat alți patru jucători ai Academiei Hagi: Cosmin Trandafir, Bogdan Lazăr, Ștefan Bodișteanu și Roberto Mălăele. Bodișteanu a oferit pasa decisivă la primul gol al partidei (înscris de Fabrizio Constantin, în minutul 19), iar Mălăele a executat lovitura liberă din care Dan Sârbu a punctat pentru 2-0 în minutul 39.

Iată cum au evoluat jucătorii Academiei Hagi în confruntarea de peste Prut: Cosmin Trandafir - portar, a fost titular și a jucat tot meciul; Bogdan Lazăr - fundaș stânga, a fost titular și a jucat până în minutul 50; Roberto Mălăele (nepotul cunoscutului actor, regizor, caricaturist şi scriitor român Horaţiu Mălăele) - mijlocaș, a fost titular, a fost coautor la al doilea gol al României și a jucat până în minutul 50; Ștefan Bodișteanu - mijlocaș, a fost căpitanul echipei, a oferit pasa pentru primul gol al României și a jucat până în minutul 57; Remus Mihai - atacant, a intrat pe teren în minutul 50 și a înscris al treilea gol al României U-15.
Sursa foto: fmf.md

Citeşte şi:

Nepotul lui Horațiu Mălăele, cel mai tânăr debutant din istoria FC Viitorul! Gică Hagi - „Intră pe teren și demonstrează ce știi!“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii