Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalişti de la Academia Hagi, evoluţii în Turcia şi Cipru

ro

20 Jan, 2016 00:00 2752 Marime text


Mai mulţi jucători ai Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“ se află, în această perioadă, la loturile naţionale de juniori ale României, care participă la turnee de pregătire în străinătate.
 
Echipa naţională Under-16 (selecţioner, Gabriel Manolache) îi are convocaţi de la AH pe Alexandru Sabangeanu (fundaş) şi Cosmin Tucaliuc (atacant). Lotul se află în Turcia, unde participă la Aegean Cup 2016. În prima partidă, România a învins SUA cu 1-0, Sabangeanu şi Tucaliuc fiind titulari. Potrivit frf.ro, reprezentativa juniorilor născuți în anul 2000 va debuta în toamnă în calificările pentru Campionatul European sub 17 ani din 2017. În perioada 25 - 30 octombrie, în țară, tricolorii vor întâlni Anglia, Austria și Azerbaijan în grupa de calificare la Turul de Elită. Merg mai departe în faza următoare primele două clasate din fiecare grupă, alături de cele mai bune cinci ocupante ale locurilor trei din totalul de 13 grupe.
 
România Under-19 (selecţioner, Andrei Spier) a plecat în Cipru, unde va disputa trei meciuri amicale, într-un stagiu de pregătire care va dura până pe 30 ianuarie. Confruntările sunt: pe 22 ianuarie - România U-19 - ŢSKA Moscova U-21; pe 26 ianuarie - România U-19  - FC Apoel Nicosia U-19; pe 29 ianuarie - România U-19 - Rubin Kazan U-19. Toate confruntările vor avea loc la Ayia Napa. Selecţionerul a convocat pentru această acţiune patru fotbalişti de la Academia Hagi: Victor Rogoza, Dan Panait (fundaşi), Alexandru Cicâldău (mijlocaş) şi Cristian Ene (atacant).   
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii