Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalista Florentina Olar - Spânu, din Constanţa, declarată cea mai bună jucătoare din Danemarca în 2016

ro

23 Mar, 2017 00:00 3283 Marime text
Căpitanul echipei naţionale de fotbal feminin a României, constănţeanca Florentina Olar Spânu, a primit titlul de cea mai bună jucătoare din Danemarca în anul 2016. Jucătoarea de 31 de ani joacă în ţara nordică, din 2013, pentru echipa Fortuna Hjorring, cu care a obţinut rezultate importante.
 
„E o mare realizare. Sunt atât de fericită! Premiul arată că munca mea este răsplătită. 2016 a fost cel mai bun an din cariera mea. Am reuşit eventul cu Fortuna Hjorring şi, acum, suntem în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Ştim cu toţii că nu este uşor să-ţi atingi obiectivele, dar poţi realiza acest lucru dacă munceşti din greu şi ai oamenii potriviţi în jurul tău. N-aş fi putut câştiga acest premiu, dacă nu aş fi fost înconjurată de cele mai bune coechipiere şi de cei mai buni antrenori“, este citată Florentina Spânu pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.
 
Valoroasa jucătoare a fost descoperită la Constanţa, în urmă cu 18 ani, de regretatul antrenor Ion Zlate, iar primii paşi în fotbal i-a făcut la echipa SNC.
 
Sursa foto: Facebook (Cristi Vescan) 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii