Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalista Florentina Olar Spânu, din Constanţa, aproape de calificarea în sferturile Ligii Campionilor cu Fortuna Hjorring

ro

12 Nov, 2016 00:00 2809 Marime text
Fotbalista constănţeană Florentina Olar Spânu a luat o opţiune importantă pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu echipa sa de club, Fortuna Hjorring (campioana Danemarcei). 

Căpitan al echipei naţionale a României, dar şi al formaţiei nordice, Florentina a fost titular integralist în partida Brescia (Italia) - Fortuna Hjorring 0-1 (Tamires 42), din turul optimilor de finală ale competiţiei. În urma acestui rezultat, formaţia din Danemarca deţine prima şansă la calificarea în sferturi. Fortuna vrea să-şi ia revanşa, întrucât, în sezonul trecut al Ligii, Brescia a eliminat-o din competiţie, în aceeaşi fază, după 1-0 în Italia şi 1-1 în Danemarca. În a doua partidă, gazdele au ratat multe ocazii, iar Brescia a egalat chiar înainte de prelungiri.
 
Aflată de mai mulţi ani în Danemarca, Florentina este extrem de apreciată în campionatul nordic, anul trecut fiind declarată cea mai bună jucătoare din Elitedivisionen. Pentru a putea evolua în meciul cu Brescia, constănţeanca nu a făcut deplasarea cu Naţionala României în SUA, la meciul pe care tricolorele l-au disputat, pentru prima dată în istorie, cu selecţionata ţării gazdă, campioana mondială en-titre şi liderul clasamentului FIFA. Aflată pe locul 36 în lume, România a pierdut la scor, 1-8, iar duminică, 13 noiembrie, cele două echipe se întâlnesc din nou, în Carson, California, de la ora locală 18.30 (4.30 în România, în 14 noiembrie).
În fotografie, Florentina Olar Spânu (dreapta), apare alături de daneza Maria Christensen, portarul Fortunei.

Sursa foto: Facebook (Florentina Olar Spânu) 

Citeşte şi:

Căpitanul echipei naţionale: Florentina Olar Spână, din Constanţa, s-a lansat în Danemarca şi în antrenorat

Florentina Olar Spânu, căpitanul echipei naţionale: Cea mai bună fotbalistă a campionatului danez este din Constanţa (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii