Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României

ro

26 Oct, 2016 23:44 2745 Marime text
Dinamo București s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, în această seară, după ce a învins formația secundă a clubului, Dinamo II, cu scorul de 2-1 (0-0), pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare.
 
Echipa antrenată de Ioan Andone a fost nevoită să se întrebuințeze serios pentru a se impune în fața satelitului din liga a treia.
 
Gruparea de Liga I a deschis scorul abia după pauză, în urma unui autogol semnat de Daniel Groza (55), după o acțiune a lui Patrick Petre. Peste zece minute, Dinamo II a egalat prin Andrei Tîrcoveanu (65), cu un șut din marginea careului, deviat de Ionuț Nedelcearu. Golul victoriei și al calificării pentru Dinamo a fost reușit de Patrick Petre (79), din centrarea lui Dorin Rotariu.
 
Dinamo II a terminat meciul în atac, forțând egalarea într-un meci în care a pus destule probleme echipei antrenate de Ioan Andone, care a evoluat sub posibilitățile sale.
 
La Dinamo a debutat cu acest prilej austriacul Bernhard Janeczek.
 
FC Dinamo II București (III) — FC Dinamo București 1-2 (0-0), stadion Dinamo — București
Au marcat: Andrei Tîrcoveanu (65), respectiv Daniel Groza (autogol, 55), Patrick Petre (79).
Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici (București); arbitri asistenți: Cosmin Vătămanu, Alexandru Midvichi; arbitru de rezervă: Vasile Buzea (toți din București)
Observatori: Nicolae Marodin (București) — CCA, Dan Ionescu (ambii București) — FRF.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii