Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul „marinar" Andrei Mutulescu a murit pe teren

ro

13 Apr, 2011 02:08 3814 Marime text
mutulescu.jpgFostul jucător al Farului, Andrei Mutulescu, a murit luni seară, la numai 23 de ani, pe un teren sintetic din Complexul Sportiv Lia Manoliu din Bucureşti.

Andrei juca un meci de fotbal cu prietenii săi, când a căzut secerat pe teren. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze, însă la două ore de momentul incidentului doctorii au constatat decesul fotbalistului. Prietenii, cei care l-au cunoscut, dar şi oficiali ai echipelor la care a evoluat fostul fundaş au precizat că jucătorul originar din Bucureşti juca pe semnătură, deoarece avea probleme cardiace. Un prim semnal de alarmă în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Mutulescu a fost tras la mijlocul lunii februarie, când, după ce a fost pus pe liber de Farul, fotbalistul de 23 de ani a venit la Juventus Bucureşti, fiind folosit în amicalul cu Săgeata Năvodari. În minutul 70 al meciului, Andrei Mutulescu s-a prăbuşit din senin pe teren, la 20 de minute după ce a fost introdus pe teren. Intervenţia promptă a maseurului formaţiei bucureştene l-a salvat atunci pe jucător.

În toamna anului trecut, Mutulescu se transfera la Farul, însă la vizita medicală doctorii constănţeni i-au depistat o problemă la inimă şi nu i-au aplicat ştampila medicală pe legitimaţie. Aceştia l-au trimis la INMS Bucureşti, de unde fotbalistul s-a întors cu drept de joc, potrivit gsp.ro. A jucat însă foarte puţin pentru formaţia constănţeană, acesta adunând doar 115 minute în cele trei partide în care a intrat pe teren. La finalul turului, Farul s-a despărţit de el. Andrei Mutulescu a mai jucat la juniorii lui FC Naţional, la Şcoala de Fotbal de la Nucet care-i poartă numele lui Anghel Iordănescu, FC Snagov şi FC Tiraspol. În 1999 a fost selecţionat în echipa naţională a României UEFA 1999, unde a jucat 40 de meciuri, marcând 19 goluri. Andrei împlinise 23 de ani în urmă cu o săptămână. Dumnezeu să-l odihnească!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii