Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joi, un nou amical Fostul fotbalist Sorin Tufan, director de imagine la SSC Farul Constanţa

ro

16 Aug, 2016 00:00 7886 Marime text

 
Reprezentanţii Suporter Spirit Club Farul Constanţa (echipa de fotbal înfiinţată de fanii FC Farul) au anunţat, ieri, că alături de ei este şi Sorin Tufan, fost fundaş dreapta la Farul şi la Steaua, cu care a jucat şi în Liga Campionilor. În vârstă de 47 de ani, Sorin Tufan este fiul legendarului Marin Tufan, golgheterul all-time (cu 62 de reuşite) din istoria „marinarilor“. „Sorin este noul director de imagine al echipei noastre“, au precizat fanii, care, sub sloganul „Împreună ducem mai departe spiritul farist“, şi-au propus să aducă lângă formaţia lor gloriile constănţene şi fariştii pur-sânge.
 
Sub comanda antrenorilor Ion Barbu şi Gică Mina, cu Marcel Lică preşedinte şi cu Viorel Farcaş director tehnic, SSC Farul Constanţa va evolua în sezonul 2016/2017 în Liga a IV-a a judeţului Constanţa. Primul meci va fi duminică, 21 august, de la ora 11.00, cu Sparta Techirghiol, formaţie pe care o vor întâlni în deplasare.
 
„Mai sunt puţine zile până la debutul oficial. Vom fi cu toţii la Techirghiol, la un început de drum. Un drum greu, care sunt ferm convins că va fi presărat de satisfacţii şi promovări! Un drum care ne va oferi satisfacţia preluării siglei, a palmaresului şi a culorilor FC Farul. Un drum care, obligatoriu, va fi cu dorinţa expresă de a face performanţă. Vrem să devenim o forţă în fotbalul românesc şi tocmai de aceea primii paşi trebuie să îi facem în direcţia corectă! Săptămâna până la debut se anunţă infernală. Cu omologarea stadionului, vizita medicală, legitimări şi acte. Multe acte. Toate acestea costă destul de mult şi aşteptăm o implicare a tuturor! De marţi veţi putea depune banii direct în contul SSC Farul. Duminică, 21 august, toate drumurile duc la Techirghiol! Pregătiţi de spectacol? Să înceapă nebunia!“, a postat pe Facebook Sorin Mihăilescu, cel mai cunoscut suporter al FC Farul.

Joi, 18 august, SSC Farul susţine ultimul amical înaintea startului sezonului, întâlnind în deplasare, de la ora 18.00, echipa Axiopolis Cernavodă, nou promovată în Liga a III-a. Până acum, SSC Farul a mai disputat două partide de verificare, 5-4 cu juniorii de la ACS Performer Constanţa şi 3-0 cu CFR Constanţa (Liga a IV-a).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii