Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foşti jucători ai FC Farul în lot Echipa Excelsior Constanţa, două victorii la Cupa Unirii, de la Iaşi

ro

20 Jan, 2016 00:00 4602 Marime text


Echipa Excelsior Constanţa a evoluat la ediţia a şasea a Cupei Unirii, de la Iaşi, întrecere de mini-fotbal cu 27 de formaţii participante, patru dintre ele fiind din Republica Moldova.
 
Excelsior a făcut parte din grupa D, alături de Coriolan Bacău, Liberto Iaşi şi HTR Spedition Iaşi, constănţenii înregistrând două victorii şi o înfrângere, bilanţ care nu le-a adus ieşirea din serie şi calificarea, astfel, în optimile de finală. Excelsior a câştigat primele două partide în urma loviturilor de departajare, 2-2 (2-1 de la 7 m) cu Liberto şi 0-0 (2-1) contra formaţiei Coriolan. A urmat disputa cu HTR Spedition, pierdută de constănţeni cu 1-7.
 
Cu patru puncte acumulate, Excelsior a ocupat ultima poziţie în grupă, mai departe mergând primele două clasate. Clasamentul a fost: 1. Liberto - 5p (5-5), 2. Coriolan - 5p (3-2), 3. HTR - 4p (10-5), 4. Excelsior - 4p (3-9). „Am participat pentru a doua oară la întrecerea ieşeană, care e cel mai tare turneu de mini-fotbal din România. Nici prima dată nu am ieşit din grupă, totalizând tot patru puncte. Oricum, clasamentul a fost extrem de strâns“, a declarat Iulian Nasture, jucător, dar şi delegat al echipei Excelsior.
Din lot au mai făcut parte Gelu David, Romeo Cătălin Lupu, George Elisei, Ionuţ Purcărea, Marius Nicolae, Alin Mazilu, Petrică Anghel, Claudiu Marcu (arbitru de fotbal, component al Lotului Naţional Liga a II-a), Ionel Boghiţoi şi Cristian Ţarălungă (ultimii doi, foşti fotbalişti ai FC Farul). Antrenor este Ciprian Marin, care şi sponsorizează echipa. La Cupa Unirii, invitaţi speciali au fost două foste glorii ale fotbalului, italianul Giancarlo Antognoni (simbolul all-time al Fiorentinei) şi Ilie Balaci (unul dintre marii jucători ai Craiovei Maxima).   
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii