Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost arbitru de fotbal Marius Claudiu Dumitru face Turul României pe bicicletă pentru a ajuta o tânără bolnavă de cancer (galerie foto)

ro

02 Jul, 2016 00:00 7347 Marime text
Fostul arbitru de fotbal Marius Claudiu Dumitru, din Năvodari, face Turul României pe bicicletă pentru a ajuta o tânără care suferă de cancer. Este vorba de Cristiana Andreea Neacşu, în vârstă de 16 ani, şi ea din Năvodari. 
 
Marius Claudiu Dumitru are 27 de ani, iar astăzi porneşte în cursa lui temerară prin România, plecarea fiind din parcarea de la Aqua Magic, la ora 7.00. Pe parcursul a 28 de zile, tânărul va cutreiera toate judeţele ţării, parcurgând aproape 4.500 de kilometri, în încercarea de a strânge cât mai mulţi bani pentru ajutorarea Cristianei Andreea Neacşu.

„Sunt optimist”

„Iniţiativa mea îşi propune să o sprijine pe Cristiana Andreea şi pe familia ei. Vreau să adun o sumă cât mai mare, pentru a putea să-şi facă tratamentul în continuare. Gândul meu e de a merge în toate cele 42 de judeţe, în principal la primării. Dacă acestea, ca instituţii, nu vor putea să mă ajute cu donaţii, bine, dacă nu, voi face apel la angajaţi, ca persoane fizice. Voi vorbi însă şi în alte locuri, pe unde voi putea, şi voi mediatiza cazul. În cursă merg doar eu, dar, dacă vor fi doritori care să mă însoţească ca trenă, gen 15 - 20 de kilometri, de la oraş la oraş, vor fi bine-veniţi. Dacă vor fi persoane care vor dori să mă conducă din parcare, mâine (n.r. astăzi), la plecare, ar reprezenta un sprijin moral pentru mine, pentru că nu îmi va fi uşor. Eu sunt însă optimist şi cred că voi reuşi ce mi-am propus şi în graficul iniţial. În ce priveşte cazarea, nu am nimic în plan, merg la ce mi se oferă. Am doar două - trei cazări sigure“, a declarat Marius Claudiu Dumitru.

Plecare din Mamaia, sosire la Năvodari

În prima zi, astăzi, traseul este următorul: Constanţa - Lumina - Baia - Babadag - Tulcea - Somova - Isaccea - Măcin - Brăila (sosire). În ultima zi a turului, pe 29 iulie, tânărul temerar va parcurge traseul: Călăraşi - Slobozia - Bucu - Ţăndărei - Giurgeni - Ghindăreşti - Gălbiori - Mihail Kogălniceanu - Ovidiu - Constanţa - Năvodari (sosire).

Conturile unde se pot face donaţii

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa a anunţat că se implică în desfăşurarea proiectului iniţiat de tânărul voluntar, dar şi alte instituţii subordonate Ministerului şi Sportului (din mai multe judeţe) şi-au manifestat intenţia de a-l sprijini pe Marius Claudiu Dumitru. Conturile bancare în care se strâng banii sunt - în lei - RO59RZBR0000060003797366, deschis la Banca Raiffeisen - sucursala Constanţa: în euro - RO29RZBR0000060018628818, deschis la Banca Raiffeisen - sucursala Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii