Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, la prima victorie Florin Tănase - „Sunt foarte bucuros pentru golul cu ASA Tg. Mureş“

ro

11 Aug, 2015 00:00 2319 Marime text
FC Viitorul a realizat prima victorie din acest campionat (după patru egaluri la rând), rămânând neînvinsă în Liga 1, cu şapte puncte în cinci meciuri. 

Jucătorii pregătiţi de Gică Hagi au învins la Ovidiu vicecampioana ASA Tg. Mureş (Fl. Tănase 41), iar în etapa următoare întâlnesc în deplasare, miercuri, 12 august, de la ora 17.30, CSU Craiova, meciul fiind transmis în direct la Digi Sport, Dolce Sport şi Look Plus. „Sunt foarte bucuros că am marcat primul gol din acest sezon, care a coincis şi cu obţinerea de către echipă a primei victorii. Cernat mi-a oferit o pasă decisivă genială. Sperăm ca măcar pe teren propriu să câştigăm tot de acum înainte, pentru că avem nişte suporteri minunaţi. Nu simt presiune că lumea vorbeşte de mine, suntem educaţi să fim puternici psihic“, a declarat Florin Tănase, pentru site-ul oficial al clubului.

Portarul Viitorului din partida cu ASA, Victor Rîmniceanu, a spus: „La Constanţa, am găsit un grup deosebit, iar băieţii m-au primit bine. Le mulţumesc antrenorului şi conducerii clubului că au avut încredere în mine şi că m-au adus la Viitorul. Sper ca prin evoluţiile mele din teren să nu le înşel aşteptările. Ne-am dorit cu toţii foarte mult victoria, însă şi în etapele trecute am fi putut câştiga, dacă nu aveam ghinion. Sper să fi venit eu cu norocul, iar patru - cinci etape de acum înainte echipa să nu mai ia gol, pentru a acumula cât mai multe puncte şi a ne îndeplini obiectivul. Florin Cernat este pentru noi ca un tată, graţie bogatei sale experienţe, inclusiv din fotbalul extern. Ne ţine mereu cu picioarele pe pământ, spunându-ne că încă n-am realizat nimic şi că trebuie să muncim mult în continuare. La Viitorul se vrea performanţă, iar eu sunt foarte bucuros să lucrez cu Gheorghe Hagi. Sperăm să nu ne oprim cu această victorie. Credem mereu că putem câştiga“.

FC Viitorul va juca din nou la Ovidiu luni, 17 august, de la ora 18,30, când va întâlni Concordia Chiajna, în runda a şaptea a Ligii 1.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii