Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Suciu şi Mihai Scarlat, în lotul Farului pentru meciul cu CS Baloteşti

ro

09 May, 2015 00:00 3579 Marime text
FC Farul dispută astăzi ultima partidă din turneul play-out al Ligii a II-a, întâlnind pe teren propriu, de la ora 11.00, formaţia CS Baloteşti. Meciul nu mai are nicio importanţă, ambele formaţii evitând retrogradarea, Farul însă, ultima în clasament, doar graţie retragerii din campionat a echipei FC Olt.
 
„E greu ca jucătorii să fie motivaţi în această partidă, dar sper totuşi la o răbufnire de orgoliu din partea lor, astfel încât, în ultimul ceas, să oferim un joc frumos şi o victorie“, a declarat antrenorul principal al Farului, Constantin Gache. Acesta nu se poate baza astăzi pe Monel Cârstoiu (suspendat), Florin Buzea şi Bogdan Olaru (accidentaţi), în vreme ce Ionuţ Cioinac nu a mai venit la echipă. În această situaţie, Gache a apelat în continuare la câţiva tineri din propria pepinieră, luându-i în primii 18, de la echipa de juniori A (care a disputat, recent, faza de zonă a Campionatului Naţional), şi pe Vlad Florin Suciu (mijlocaş sau stoper - foto), şi pe Alexandru Mihai Scarlat (mijlocaş). Cei doi portari de astăzi, Iulian Dinu şi Cristian Nanu, sunt şi ei de la juniori.
 
Celălalt meci de astăzi, din play-out, de la ora 11.00, este ACS Berceni - FCM Dorohoi. Clasament: 1. Dorohoi - 34p, 2. Baloteşti - 33p, 3. Berceni - 32p, 4. Farul - 22p.

Grupul ultras „Fervent” a afişat un banner la stadionul Farul

La stadionul Farul a fost afişat un banner al grupului ultras farist „Fervent” de solidarizare în cazul suporterului polonez de 27 de ani al echipei de ligă inferioară Concordia Khurow ucis de un glonţ de cauciuc tras de forţele de ordine. „Justice for Concordia Khurow fan”, este mesajul de pe banner, membrii grupului Fervent raliindu-se, prin această iniţiativă, demersurilor similare ale majorităţii galeriilor echipelor europene.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andreea 09 May, 2015 12:24 Hai Suciuleeee