Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Lupu (64 kg) se duelează cu Yusuf Gungoren (138 kg)! Senzaţie la gala Urban Legend 8, de la Constanţa. David contra Goliat!

ro

17 Sep, 2019 00:00 5632 Marime text

Ediţia a opta a galei de sporturi de contact Urban Legend se desfăşoară pe 5 octombrie, la Pavilionul Expoziţional din Constanţa, şi propune multe meciuri extrem de atractive, dar şi câteva premiere. Cea mai aşteptată dispută este cea dintre Florin Lupu şi Yusuf Gungoren.
Este o întâlnire David contra Goliat, Florin Lupu (de la Respect Gym Bacău) având 64 de kilograme şi 1,57 metri înălţime, iar adversarul său, un luptător din Bucureşti - 138 de kilograme şi peste 1,80 metri!

„Florin Lupu a făcut primul meci de box fără mănuşi din istoria României, Bare Knuckle Boxing, iar disputa cu Yusuf Gungoren e prima din România David vs Goliat, open, K1 clasic. După părerea mea, Yusuf pleacă cu prima şansă, având în vedere diferenţa mare de greutate şi de înălţime dintre cei doi luptători. Oricum, partida se anunţă extrem de atractivă“, a declarat promotorul Mihai Isop (fondator al Urban Legends Fighting Championship). La gala Urban Legend din mai 2017, de la Mamaia, Florin Lupu a luptat în main-event, la categoria 65 kg, şi l-a învins prin KO în repriza întâi pe constănţeanul Andi Călin.  

„Parcă văd galele din Tokyo de acum 15-20 de ani!“     


Confruntarea Florin Lupu - Yusuf Gungoren a aprins deja imaginaţie iubitorilor de lupte, care se întrec în comentarii şi fac pronosticuri în mediul online. „Numai la Urban Legend puteţi vedea surprize, surprize“, „Sunt de părere că David îl va învinge pe Goliath, este mai agresiv, dar, în acelaşi timp, nu cred că va sta la bătaie, este clar diferenţă între ei!“, „Prea mare diferenţa de categorie!“, „Uhh, ăsta da meci! Felicitări, Mihai Isop, pentru ideea asta, parcă văd galele din Tokyo de acum 15-20 de ani! De abia aștept să văd meciul, Florin Lupu este un sportiv de top din România, foarte experimentat și tehnic, iar Abo, un sportiv cu inimă, care își dorește să facă ceva în sportul ăsta! Eu consider că ambii pleacă cu șanse egale, chiar dacă experienţa și greutatea sunt complet diferite. De abia aștept! Succes ambilor sportivi!“, „Sincer, merg pe mâna lui Lupu“, „Ce idee bună!” sau „Super challenge!”, au fost câteva dintre comentarii.

„Alergat prima repriză și înțepat cu loviturile tale fulger“


Tot pe Facebook, altcineva îi oferă lui Florin Lupu sfaturi pentru victorie: „Te joci cu el. Alergat prima repriză și înțepat cu loviturile tale fulger. El va puncta pe forță și va încerca să te încolțească. Nu stai la bătaie cu el și lasă-l să fugă. În a doua repriză, îl toci cu loviturile tale de picioare și urci la cap. E meciul tău sigur!“.
 

Dueluri România – Italia


Gala Urban Legend 8 va avea 16 partide, patru dintre ele fiind în under-card. „Pe 5 octombrie, la Pavilinoul Expoziţional vom avea şi primul meci din România de full-fight. Noi am inventat această denumire, nu s-a mai luptat în acest sistem până acum: prima repriză de box, a doua de kickbox, iar a treia de MMA! Vor lupta Răzvan Slate şi Adrian Predoiu. În meciul pentru centură la categoria 80 kg se vor confrunta constănţeanul Radu Medeleanu şi Daniel Scripcarul. De asemenea, avem şi două partide în care se vor duela români cu italieni: Robert Orbocea (din Constanţa) - Daniele Chiavari şi Vasile Amariţei - Umberto Luci. Plus alte partide interesante“, a mai spus Mihai Isop. Un alt constănţean, Ştefan Orza, se va duela cu Răzvan Vătavu, iar Cristian Mastica îl va întâlni pe Adrian Gheorghe, într-o parrtidă de MMA. Alţi luptători constănţeni care vor urca în ring sunt Denis Derviş, Beadin Stelică Amet, Cosmin Mărcuţă sau Neofytos Kathitzioti.  
 

Citeşte şi:



Au urcat în ring, la Constanţa, într-o gală cu scop caritabil, „Luptăm pentru Andreea!“ (galerie foto)

Rezultatele galei Urban Legend de la Mamaia

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii