Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Ichim, antrenamente alături de campionul absolut, Sabin Bădulescu „Visul meu e să cuceresc titlul mondial la skandenberg“ (galerie foto)

ro

07 Feb, 2017 00:00 4622 Marime text
După o pauză de un an, campionul constănţean la skandenberg Florin Ichim a reluat antrenamentele, hotărât ca, la anul, să revină în forţă în competiţii, obiectivul său fiind cucerirea titlului mondial! În acest sens, Florin se pregăteşte şi alături de campionul absolut al României, Sabin Bădulescu.
 
Florin Ichim a mers la Bucureşti, în „fieful“ lui Sabin Bădulescu, unde a participat la patru zile de antrenamente grele. „Am efectuat un mini-cantonament în capitală. Programul a fost foarte dur - câte trei antrenamente pe zi, în condiţiile în care noi, la Constanţa, făceam o şedinţă de pregătire pe săptămână la masa de skandenberg. Sunt puţin «împachetat», mâinile mă dor foarte tare, dar nu renunţ. Dacă te antrenezi foarte mult, pot apărea accidentările, însă, pe de altă parte, te fortifici. E o senzaţie extrem de plăcută să te pregăteşti cu un prieten foarte bun, care e şi un mare campion“, a declarat Florin Ichim.

Sentiment deosebit 

În acest moment, campionul constănţean este acasă şi continuă pregătirea, existând şi posibilitatea să se mute însă la Bucureşti, pentru pregătirea cu Sabin Bădulescu. „Programul meu e dedicat acestui sport. E posibil să lipsesc de la Campionatul Naţional, pentru a mă pregăti şi a reveni în 2018 mult mai puternic decât acum. Poate în toamnă să evoluez în România, dar scopul meu e ca, în 2018, să revin în forţă şi să cuceresc titlul mondial. Acesta e visul meu şi nu mă voi opri până când nu-l voi împlini. E frumos ca oraşul nostru să fie pe podium la o întrecere de anvergură, să se audă de Constanţa şi de România. E un sentiment deosebit să reprezinţi ţara şi oraşul în care te-ai născut. Sabin Bădulescu se antrenează cu campionii mondiali din Bulgaria, cu Krasimir, care e de zece ori campion al lumii. Mi-ar plăcea şi mie să mă pregătesc la ei. Ar fi ceva extraordinar. Aşa suntem noi în skandenberg, rivali în competiţii, dar buni prieteni în afara acestora“, a mai spus Florin Ichim.
 
Sursa foto: Facebook

Citeşte şi: 

Multiplu campion la skandenberg: Braşul de fier al lui Florin Ichim l-a impresionat şi pe Radu Valahu (galerie foto)

Florin Ichim - „E o premieră”: Campionii României fac skandenberg legaţi la ochi

Show de skandenberg pe plajă, cu Radu Valahu şi Florin Ichim
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii