Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Cazan - „Nu ştiu să gestioneze un meci cu o echipă mai puternică“ CSU Neptun, învinsă la scor la Constanţa

ro

05 Oct, 2015 00:00 2284 Marime text
 

Formaţia feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a înregistrat, sâmbătă, pe teren propriu, a treia înfrângere din tot atâtea meciuri jucate în seria A a Diviziei A. Tinerele jucătoare pregătite de Florin Cazan au cedat cu 26-41 (14-25) în faţa echipei de pe locul doi în clasament, CS HM Buzău, care a realizat cu această ocazie a patra victorie din patru partide susţinute. Pentru CSU Neptun au înscris Mariana Filip - 8 goluri, Adriana Muşat - 6, Bianca Căldare - 3, Carmen Iordache - 3, Anca Birton - 2, Denisa Bari - 2, Georgiana Ciuică - 1 şi Florentina Bălănică - 1. În clasament, echipa constănţeană se află pe locul opt (din 11 echipe), fără niciun punct.  
 
„Ştiam că va fi un meci greu. Am jucat la distanţă de trei zile faţă de ultima partidă. Fetele au fost obosite. Sunt tinere şi credeam că se vor recupera mai repede decât cele de la Buzău, dar nu a fost aşa. Deocamdată, jucătoarele nu ştiu să gestioneze un meci cu o echipă mai puternică. Trebuie să nu fim în vrie şi să jucăm mai mult pentru rezultat, astfel încât, la final, diferenţa de pe tabelă să nu fie aşa de mare. Avem câteva jucătoare de perspectivă, care probabil că, peste doi - trei ani, vor ajunge la un nivel superior, dar cu mai multe din lot cred că muncim degeaba. Deocamdată, nu ştim dacă există vreo şansă de îmbunătăţire a lotului. Eu am cerut. Am spus că pornesc la drum dacă voi avea cinci - şase jucătoare în care să văd ceva. Însă acest lucru nu s-a realizat şi se vede pe teren în momentul de faţă“, a declarat Florin Cazan.
 
În etapa viitoare, CSU Neptun va întâlni în deplasare liderul cu punctaj maxim al clasamentului, CSU Ştiinţa Bucureşti, partida fiind programată sâmbătă, 10 octombrie.       
 
Sursa foto: Paul Alexe
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii