Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Aldea nu mai evoluează Octavian Scoruş, Cezar Andrieş şi Vali Chirea luptă pentru Constanţa la gala Fight 4 Respect (Galerie Foto)

ro

06 Sep, 2016 00:00 5404 Marime text
Trei tineri luptători de la două cluburi din judeţul Constanţa vor participa pe 9 septembrie, la Piteşti, la gala Fight 4 Respect, organizată de promoţia Respect World Series. Este vorba de Octavian Scoruş, Vali Chirea (de la Riko Fight) şi Cezar Andrieş (de la CS Năvodari).
 
Respect World Series este cel mai nou circuit de lupte apărut în România, un proiect cu acoperire mondială, fondat de antrenorul Alin Panaite. Fight 4 Respect este primul eveniment organizat în România de RWS, după cele două gale din străinătate, de la Madrid şi Londra, care s-au bucurat de un succes deosebit. Gala de la Piteşti are rol de selecţie, de calificare în RWS, o serie de „lupi tineri“ din toată ţara luptând să-i impresioneze pe oficialii promoţiei.

Iniţial, de la Constanţa era prevăzut să evolueze la Piteşti Octavian Scoruş şi Florin Aldea, ambii de la Riko Fight, însă Aldea nu va mai lupta, din pricina unor probleme medicale serioase, care îl obligă să ia pauză timp de o lună de la antrenamente. În aceste condiţii, Florin a fost înlocuit cu un alt luptător de la Riko Fight, Vali Chirea, care e din Bucureşti. Lotul constănţean a fost întregit cu Cezar Andrieş, de la CS Năvodari. Sportivii de la Riko Fight sunt pregătiţi de Mirel Chiujdia, iar cei de la CS Năvodari, de Marcel Jipeanu.

Pe cine întâlnesc reprezentanţii Constanţei

Gala de la Piteşti cuprinde 18 partide (patru în deschidere şi 14 în cardul principal). În partea a doua a galei se află şi meciurile celor de la Riko Fight şi CS Năvodari: categ. -85 kg - Vali Chirea - Francesco Ştefan (Respect Gym Bucureşti); categ. +95 kg - Octavian Scoruş - Costi Bărbuceanu (Kombat Academy Piteşti); categ. -65 kg - Cezar Andrieş - Adrian Maxim (Respect Gym Oradea, campion mondial IFSA).
 
„Noi cam ştim cine sunt tinerele talente din ţară, dar ele trebuie şi promovate. Totodată, sunt câţiva cărora le oferim posibilitatea să lupte în acest eveniment cu cei consacraţi. Sportivii trebuie să se dezvolte şi e bine să le dăm şansa de a ajunge la visul lor. Nu doar când avem noi nevoie, ci când au şi ei nevoie. Toţi băieţii sunt cam la acelaşi nivel, sportivi foarte buni“, a declarat Alin Panaite. Gala va începe la ora 20.00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Înarmaţi-vă cu pastile de inimă sau calmante!

În gala Fight 4 Respect este implicat şi constănţeanul Mihai Isop. „Îi invităm pe cei care vor urmări gala să aibă la ei pastile de inimă sau calmante, pentru că vor fi meciuri de infarct. Un fight-card mai echilibrat decât acesta nu se putea alcătui“, a spus Mihai Isop.
 
Organizatorii galei de la Piteşti au anunţat că l-ar putea avea oaspete la Fight 4 Respect şi pe promotorul Paul Hennessy. De asemenea, Robert Stoica (Respect Gym Găeşti) şi Florin Lupu (Respect Gym Bacău, antrenat la Respect Gym Bucureşti) sunt primii doi sportivi care au plecat în Japonia prin RWS. Ambii au luptat la Tokio, în gala Big Bang 26, dar au pierdut la puncte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii