Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiica cea mică a Clemenţei şi a lui Hacic Garabet Adelina Bianca Garabet, declarată femeia anului în SUA

ro

02 Aug, 2014 00:00 6322 Marime text
Soţii Garabet din Constanţa, Clemenţa (reputată antrenoare de gimnastică) şi Hacic (fostul preşedinte al FC Farul) sunt tare mândri de fetele lor: Raluca Diana (36 de ani) şi Adelina Bianca (26 de ani). Aceasta din urmă se află de zece ani în SUA, unde are o afacere şi urmează cursuri de master, iar organizaţia „National Association of Professional Women“ i-a acordat titlul „Femeia anului 2014“.

Adelina Bianca Garabet este ceea ce se numeşte o tânără de succes. A reuşit pe Tărâmul Făgăduinţei, iar la numai 26 de ani, a primit recunoaşterea comunităţii americane. Era 8 august 2004 când tânăra ajungea peste ocean, în oraşul Bogota (ţinutul Bergen) din statul New Jersey. A urmat clasele a 11-a şi a 12-a, iar după absolvirea liceului, a rămas în continuare acolo, dedicându-se studiilor universitare (de natură juridică), activităţilor de voluntariat, dar a şi pus umărul la ridicarea unei afaceri, „Mad Science“, care este acum proprietatea ei. Toate aceste activităţi au impresionat organizaţia „National Association of Professional Women“, care mai întâi a primit-o ca membră, în urmă cu şase luni, iar apoi a ales-o „Femeia anului 2014“.

„Munceşte, iubeşte, doreşte-ţi şi vei avea!“

„Felicitări! Ca tată, sunt onorat să am aşa copii minunaţi. Şi când mă gândesc că unii nici nu ştiu de ce s-au născut. Sunt nemulţumiţi, dar nu fac nimic. Sunt invidioşi, dar nu încearcă să-şi depăşească starea. Se plâng, dar nu caută zâmbetul. Ar trebui să le spui că eşti singură într-o ţară străină de la 16 ani şi că prin muncă, perseverenţă, inventivitate, corectitudine şi sacrificii asumate cu zâmbetul pe buze ai ajuns să-şi defineşti o carieră şi să fii respectată. Să fii în continuare aşa cum eşti acum, modestă, iubitoare de oameni şi de frumos! Să nu laşi nimic să-ţi înnoureze frumoasa viaţă de care te bucuri acum! Nu îţi dă nimeni ceva gratuit. Munceşte, iubeşte, doreşte-ţi şi vei avea. Bravo, într-adevăr, ne-am cam obişnuit cu realizările tale, dar continuă să crezi că nu ai făcut de ajuns. Numai aşa vei avea parte de satisfacţii, fericire şi îţi vei putea îndeplini toate dorinţele“, a fost mesajul lui Hacic Garabet. „Felicitări şi mult succes în carieră! Este un început promiţător. Sunt o mamă fericită şi împlinită cu aşa fete, Raluca Diana şi Adelina Bianca. Vă iubesc mult! Te îmbrăţişez şi te pup cu drag şi dor“, a spus şi Clemenţa Garabet.

Voluntar la Adăpostul Bergen

„Titlul Femeia anului 2014 este foarte important pentru mine, în special pentru că mi-am făcut părinţii mândri, iar business-ul a primit publicitate. Părinţii mei au realizat multe în viaţă şi sunt greu de întrecut din acest punct de vedere, dar, încet-încet, încerc să-i depăşesc. Acest titlu a dat recunoaştere realizărilor din cariera mea şi implicării mele sociale. Sunt şi voluntar la Adăpostul Bergen, unde îi ajutăm pe cei fără casă şi îi ţinem departe de droguri şi de alcool. Lucrez aici şi cu oameni bolnavi mental. De asemenea, am o afacere, Mad Science, care, Doamne ajută, merge foarte bine. Sunt implicată în ea de opt ani, iar de curând am achiziţionat-o. Este o companie cu programe after school, petreceri, tabere, fiind rezervată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani“, arată fiica cea mică a lui Hacic şi a Clemenţei Garabet.

Va fi avocat al apărării pentru criminali în serie

Adelina Bianca a făcut facultatea în cadrul Montclair State University, unde a absolvit „Justice Systems“, în 2011. A trecut apoi la studiile postuniversitare (Social Work - la Rutgers University şi Law School), primul master urmând a-l termina în mai 2015, iar al doilea, peste trei ani. De asemenea, în ultimul an de facultate a fost acceptată în Lamba Epsilon Chi National Paralegal Honor Society şi în Alpha Phi Sigma National Criminal Justice Honor Society. După definitivarea studiilor, va deveni avocat. „Pentru a atinge această calitate, după facultate, mergi la Law School (care este un masterat). Voi fi avocat al apărării pentru criminali în serie, pentru oameni implicaţi în furturi, trafic de droguri şi altele“, arată Adelina Bianca.

Logodită cu un viitor poliţist

Tânăra de 26 de ani s-a logodit, pe 15 mai anul acesta, cu Robert Mitchell, care e de aceeaşi vârstă cu ea. Cei doi se vor căsători în 2015, în iunie, la Constanţa! „Încă nu ne-am decis asupra naşilor. Fiecare membru al familiei are alte idei“, râde Adelina Bianca. Logodnicul său lucrează la departamentul de poliţie din Bergen, dar mai are de urmat cursuri şi de trecut examene până la a deveni poliţist plin. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii