Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul vrea să o încurce şi pe Concordia

ro

13 Nov, 2010 00:00 1690 Marime text
fcviitorul.jpgDupă ce a terminat neînvinsă partidele cu Ceahlăul, Săgeata Năvodari şi FC Botoşani, formaţia pregătită de Cătălin Anghel va întâlni duminică, de la ora 12.00, o altă candidată la promovare, Concordia Chiajna, în etapa a XII-a a Ligii a II-a, Seria I.

Neînvinsă până acum în meciurile de pe teren propriu, FC Viitorul vrea să încurce şi pe Concordia, după ce a reuşit să smulgă câte un punct şi celorlalte candidate la promovare (Săgeata, Ceahlăul şi FC Botoşani), toate cele trei întâlniri încheindu-se cu acelaşi scor, 2-2. "Ca şi jocurile cu Ceahlăul Piatra Neamţ şi Săgeata, partida cu Concordia Chiajna se anunţă la fel de dificilă. Vine la Constanţa o echipă matură, cu jucători experimentaţi şi valoroşi. Concordia are în componenţă fotbalişti ce pot face oricând diferenţa, însă nu ne temem. Noi avem de câştigat din astfel de meciuri. Mi-aş dori să văd din partea elevilor mei dăruire şi atitudine, astfel ca la finalul partidei să ne apropiem cele trei puncte. Suntem conştienţi că nu ne va fi uşor, însă dacă vom intra decişi pe teren vom suplini plusul de experienţă al adversarului. Concordia este una dintre echipele preocupate de joc. Sper să rezulte un meci spectaculos, pe placul spectatorilor, însă pe mine mă interesează doar rezultatul", a declarat Cătălin Anghel, antrenorul echipei patronate de Hagi.

"Cheia jocului: apărarea"

Ionuţ Larie este de părere că jucătorii din defensivă trebuie să fie mai atenţi la joc, pentru a nu repeta greşelile individuale comise la majoritatea golurilor adversarilor. "Aproape toate golurile primite de noi în acest campionat au venit în urma unor greşeli individuale şi nu în urma unor acţiuni ale adversarilor care să ne surprindă. Probabil că unul dintre motivele pentru care am primit atât de multe goluri este lipsa de omogenitate a defensivei, care s-a tot schimbat din motive obiective, cum ar fi desele accidentări. Am demonstrat putere de revenire cu toate formaţiile fruntaşe, fie că am jucat cu Ceahlăul (2-2, de la 0-2), FC Botoşani (2-2, de la 0-2) sau Săgeata Năvodari (2-2, de la 0-1 şi 1-2). Contra Concordiei Chiajna ne propunem să fim mai atenţi şi să nu primim gol. Cheia jocului consider că este apărarea", a declarat fundaşul celor de la FC Viitorul. Partida FC Viitorul - Concordia Chiajna este programată duminică, de la ora 12.00, pe stadionul din Ovidiu, şi va fi transmisă în direct de Dolce Sport.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii