Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, victorie contra galonatei Partizan Belgrad Aurelian Chiţu - „Am avut o evoluţie foarte bună“ (galerie foto)

ro

08 Jul, 2016 00:00 1740 Marime text


FC Viitorul a întâlnit galonata formație sârbă Partizan Belgrad în penultimul meci de verificare din cadrul stagiului de pregătire din Polonia. Întâlnirea s-a disputat pe o ploaie sâcâitoare, pe terenul central al bazei Mistral Sport, de la Gniewino, și s-a încheiat cu victoria formației lui Gheorghe Hagi, scor 3-1 (1-1).
 
Viitorul a deschis scorul în minutul 9, când Aurelian Chițu a obținut un penalty și tot el a marcat, după ce în primă instanță portarul Saranov reușise să respingă lovitura de pedeapsă. În minutul 19, Coman (servit excelent de Brandan) a ratat în situație de unu la unu cu portarul sârbilor, însă pauza avea să aducă cele două echipe la egalitate, pentru că Nikola Djurdjic a transformat un penalty acordat la capătul unui duel în careu între Benzar și Bogosevac (1-1).

Dublă şi pasă de gol

După pauză, constănțenii și-au impus punctul de vedere și au mai punctat în două rânduri. Mai întâi, Aurelian Chițu a reușit dubla în minutul 59, când a reluat excelent în plasă o centrare venită de la Purece, pentru ca în minutul 69 noul intrat Florin Tănase să înscrie în poarta goală, după ce Chițu a reușit o intercepție în careul lui Partizan. Au evoluat formațiile: FC Viitorul - Rîmniceanu - Benzar, Țîru (69 Hodorogea), Carp, Ganea (77 Dumitrescu) - Filip, Brandan (66 Nedelcu), Purece (77 Casap) - Iancu (66 I. Hagi), Chițu (77 Nimely), Coman (66 Tănase). Partizan Belgrad - Šaranov - Vulićević, Gogua, Balažic (46 Ostojić), Bogosavac, Janković (80 Đuričković), Everton, Brašanac (71 Marjanović) - Radović (66 Ilić), Mihajlović, Đurđić (77 Božinov).

„Ne-am descurcat bine”

„A fost un meci de pregătire, destul de dificil, contra unei echipe care joacă şi ea în Europa. Am avut o evoluţie foarte bună şi sperăm să o ţinem tot aşa. Golurile şi pasele decisive din aceste meciuri amicale sunt foarte importante pentru mine, deoarece am trecut printr-o perioadă mai dificilă. Îmi dau un moral bun pentru viitor. Orice victorie e importantă pentru noi, mai ales contra unui adversar cu nume greu, precum Partizan Belgrad“, a declarat Aurelian Chiţu.

 
„Am avut o partidă foarte grea, cu o echipă dificilă, de cupele europene. În plus, a plouat foarte tare, dar ne-am descurcat bine. Asemenea victorii, cu adversari puternici, ne dau încredere şi ne fac să avem o altă mentalitate“, a spus şi Florin Tănase. Aseară, FC Viitorul a disputat ultimul meci de verificare în cantonamentul din Polonia, contra formației poloneze de ligă secundă Drutex-Bytovia.

Sursa foto: www.sr.partizan.rs
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii