Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul şi campioana Astra Giurgiu se duelează la Ovidiu

ro

01 Oct, 2016 00:00 1389 Marime text
Stadionul central al Academiei Hagi de la Ovidiu găzduieşte duminică, de la ora 18.00, meciul dintre FC Viitorul şi campioana ediţiei trecute a Ligii 1, Astra Giurgiu. Partida contează pentru etapa a 11-a a campionatului.
 
În clasament, FC Viitorul are 17 puncte, după cinci victorii, două egaluri şi trei înfrângeri, elevii lui Gică Hagi venind după o serie pozitivă de meciuri. De cealaltă parte, deşi a reuşit să câştige ultimele două partide în Liga 1, Astra se confruntă cu probleme interne, care i-au afectat parcursul din acest sezon. În plus, jucătorii lui Marius Şumudică joacă la Ovidiu la trei zile după meciul din Italia cu AS Roma, 0-4 în grupele Europa League. Giurgiuvenii au strâns până acum 11 puncte în campionat, după trei victorii, două egaluri şi cinci înfrângeri.
 
Pentru confruntarea de mâine, biletele de acces în stadionul central al Academiei Hagi au următoarele preţuri: 40 de lei - la tribuna 0, 30 de lei - la tribuna I, 20 de lei - la tribuna a II-a, 10 lei - la peluze. O singură persoană poate achiziţiona maximum patru bilete.
 
Biletele se pot procura prin reţeaua Eventim (online pe www.eventim.ro) şi în magazinele partenere. Până în ziua meciului, nu se vor mai comercializa bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, se va deschide o casă de bilete la stadionul central, în intervalul orar 12.00 - 19.00.

Transport pentru suporterii din Constanţa

Şi la meciul FC Viitorul - Astra gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca duminică, începând cu ora 17.00, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii