Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, pregătiri pentru meciul din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României

ro

23 Mar, 2017 12:44 1507 Marime text
FC Viitorul le transmite celor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces pentru a viziona meciul dintre FC Viitorul şi Astra Giurgiu, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României Timișoreana, ediţia 2016/2017, programat joi, că biletele se vor putea achiziţiona la preţurile de 10 lei = Peluza I şi Peluza a II-a.
 
Restul locurilor sectoarelor din Tribunele I si a II-a nu sunt disponibile, acestea fiind ocupate de către persoanele care au achiziționat abonamente pentru meciurile oficiale din sezonul competițional Liga I Orange 2016/2017 și abonamente promoționale pentru meciurle oficiale din Play-Off 2016/2017.
 
Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi de patru bilete / persoană.
 
Începând cu ziua de vineri, online cât și în magazine se vor putea achiziţiona bilete de acces în stadionul „Central” pentru vizionarea meciului FC Viitorul - Astra Giurgiu. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare.
 
Pentru acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca joi (30 martie 2017), începând cu orele 19.30, de la Palatul Copiilor Constanţa.

Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii