Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă la Ovidiu în optimile de finală ale Cupei Ligii

ro

19 Aug, 2015 00:00 1818 Marime text
FC Viitorul va întâlni CSU Craiova în optimile de finală ale Cupei Ligii Adeplast, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc ieri, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Meciul se va juca la Ovidiu, pe stadionul central al Academiei Hagi. Celelalte partide din această fază a competiţiei sunt: FC Voluntari - Astra Giurgiu, Pandurii Tg. Jiu - Dinamo, Concordia Chiajna - FC Botoşani, CSMS Iaşi - CFR Cluj şi ACS Poli Timişoara - Petrolul Ploieşti. Steaua şi ASA Tg. Mureş vor evolua direct în sferturile de finală. Partidele din optimile de finală se vor disputa la 9 şi 10 septembrie, în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul primei echipe. Premiile totale ale Cupei Ligii Adeplast sunt de un milion de euro, dintre care 400.000 de euro vor reveni câştigătoarei competiţiei.

Începe vânzarea biletelor pentru meciul cu Poli Timişoara

După ce, în Liga 1, a realizat a treia victorie consecutivă, 3-1 pe teren propriu contra Concordiei Chiajna (Fl. Tănase 5 - din penalty, Nedelcu 38, Chiţu 88, respectiv Serediuc 74), Viitorul se află pe locul trei în clasament, fiind singura echipă din campionat, alături de Dinamo, care şi-a păstrat invincibilitatea după şapte etape. În etapa viitoare, echipa pregătită de Gică Hagi joacă, tot la Ovidiu, cu ACS Poli Timişoara (locul 12, cu cinci puncte), vineri, 21 august, de la ora 21.00. Biletele de intrare costă 15 lei (la tribuna I), 10 lei (la tribuna a II-a) şi 5 lei (la peluza I). Tichetele se pot procura de miercuri, 19 august, până vineri, 21 august, după următorul program: miercuri şi joi - între orele 10.00 şi 16.00 - de pe bulevardul Mamaia numărul 208, subsol (lângă Hotel GMG), din Constanţa; de la Play Sports Bar (strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, numărul 19 A, zona Cireşica), din Constanţa; de la restaurant Savorys, din Ovidiu; de la magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu; vineri - între orele 10.00 şi 14.00 - de pe bulevardul Mamaia numărul 208, subsol (lângă hotel GMG), din Constanţa; de la Play Sports Bar (strada Căpitan Dobrilă Eugeniu numărul 19 A, zona Cireşica), din Constanţa; de la restaurant Savorys, din Ovidiu; de la magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu; între orele 10.00 şi 21.30 - de la casele de bilete de la stadionul central din Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu.

Transport gratuit pentru suporteri

Şi la meciul FC Viitorul - ACS Poli Timişoara, clubul gazdă va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), pe traseul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca vineri (21 august), din 15 în 15 minute, începând cu ora 19.00. Ultimul transport va pleca la ora 20.15. Returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto: Academia Hagi
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii