Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă azi la Botoşani, iar marţi întâlneşte Dinamo la Ovidiu

ro

16 Sep, 2016 00:00 1549 Marime text
FC Viitorul susţine astăzi meciul din etapa a opta a Ligii 1, întâlnind FC Botoşani în deplasare, de la ora 18.00. Jucătorii lui Gică Hagi, care vin după victoria de pe teren propriu contra Concordiei Chiajna, scor 2-1, ocupă locul şapte în clasament, cu zece puncte. Gazdele partidei de astăzi se află pe poziţia secundă în ierarhie, având 13 puncte.
 
În perspectiva partidei cu FC Botoşani, FC Viitorul a părăsit Constanța miercuri şi s-a deplasat la Bacău. Ieri-dimineață, constănțenii s-au antrenat în oraşul lui Bacovia, iar în cursul după-amiezii au efectuat deplasarea la Botoșani. Următorul meci susţinut de FC Viitorul în campionat este cel cu Dinamo, programat la Ovidiu, marţi, 20 septembrie, de la ora 20.30. Pentru această confruntare, biletele de acces în stadionul central al Academiei Hagi au următoarele preţuri: 35 de lei - la tribuna I, 25 de lei - la tribuna a II-a, 15 lei - la peluze. O singură persoană poate achiziţiona maximum patru bilete.
 
Biletele se pot procura, începând de astăzi, de la ora 10.00, prin reţeaua Eventim (online pe www.eventim.ro) şi în magazinele partenere. Până în ziua meciului, nu se vor mai comercializa bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, se va deschide o casă de bilete la stadionul central, în intervalul orar 12.00 - 21.30.
 
Şi la meciul FC Viitorul - Dinamo gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca marţi, începând cu ora 19.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii