Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă astăzi cu Astra Giurgiu la Ovidiu

ro

15 Oct, 2015 00:00 1098 Marime text


Stadionul central din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu găzduieşte, astăzi, meciul de fotbal din sferturile Cupei Ligii FC Viitorul - Astra Giurgiu. Partida începe la ora 18.15 şi este transmisă în direct la Digi Sport 1. În clasamentul Ligii 1, Astra e pe locul întâi, cu 27 de puncte, în vreme ce Viitorul ocupă treapta a treia a podiumului, cu 23 de puncte.  
 
„Sperăm să iasă un meci frumos, aşa cum a fost şi cel din tur, de la Giurgiu, din Liga 1, încheiat la egalitate, 2-2, în care ambele echipe şi-au creat multe ocazii. Au ieşit mereu meciuri frumoase între noi şi ei. La început, ne cam băteau, dar în ultima perioadă, situaţia s-a echilibrat“, a declarat managerul tehnic al Viitorului, Gică Hagi. 
 
Biletele de intrare la meci costă 20 de lei (la tribuna 0), 15 lei (la tribuna I), 10 lei (la tribuna a II-a) şi 5 lei (la peluza I) şi se achiziţionează din următoarele puncte: între orele 10.00 şi 16.00 - de pe bulevardul Mamaia numărul 208, subsol (lângă hotelul GMG), din Constanţa; de la Play Sports Bar (strada Căpitan Dobrilă Eugeniu numărul 19A, zona Cireşica), din Constanţa; de la restaurantul Savorys, din Ovidiu; de la magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu; între orele 16.00 şi 19.30 - de la stadionul central din Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu.

Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului să fie făcut în intervalul orar 16.15 - 17.45, pentru a se evita aglomeraţia la intrările tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card vor avea acces în tribunele stadionului prin porţile de intrare special amenajate (nu prin turnichete). FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), pe traseul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadionul central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca din 15 în 15 minute, începând cu ora 16.15. Ultimul transport va pleca la ora 17.30. Returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii