Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul îşi află adversara din sferturile Cupei României

ro

08 Feb, 2017 00:00 1549 Marime text
Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile Cupei României la fotbal se va desfăşura luni, 13 februarie, la Casa Fotbalului, de la ora 11.00. Sunt calificate în această fază a competiţiei Astra Giurgiu, Dinamo, FC Viitorul, CFR Cluj, Poli Timişoara, CSU Craiova, FC Voluntari şi CS Mioveni.
 
Federaţia Română de Fotbal precizează pe site-ul oficial că, dintre aceste formaţii, şapte echipe din Liga 1, împreună cu singura reprezentantă a eşalonului secund, vor fi introduse într-o singură urnă, după ce, conform regulamentului, echipele din a doua urnă valorică au promovat în prima învingând un oponent superior categoriei din care făceau parte.
 
Meciurile din sferturile de finală se vor disputa într-o singură manșă, în perioada 28-30 martie 2017, în funcție de opțiunile pentru televizare, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasate la finalul sezonului precedent.
 
Tot luni, 13 februarie, se stabilesc şi sferturile în Cupa României dedicată juniorilor Under-17 și Under-19. FC Viitorul este calificată în această etapă la U-19, alături de Poli Timişoara, UTA Bătrâna Doamnă, CFR Cluj, Poli Iaşi, Dinamo, CSS Slatina şi Steaua. În cazul ambelor competiții de juniori, prima echipă extrasă va fi gazdă în jocul programat pe 11 martie. Pe 27 mai 2017, finala Cupei României U-19 se va disputa în deschiderea meciului în care se întâlnesc seniorii.
 
Luni, FC Viitorul joacă meciul din etapa a 23-a a Ligii 1, cu Pandurii Tg. Jiu, la Ovidiu, de la ora 17.30, în vreme ce duminică, 19 februarie, de la ora 20.00, se duelează în deplasare cu Astra Giurgiu, în runda a 24-a.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii