Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlneşte duminică ASA Tg. Mureş Florin Cernat - „Am demonstrat că ne merităm locul din clasament“

ro

20 Nov, 2015 00:00 1363 Marime text


Experimentatul mijlocaş Florin Cernat, cel mai important transfer realizat de FC Viitorul în vară, este de părere că echipa constănţeană îşi merită poziţia de vicelideră a Ligii 1. „Am venit la FC Viitorul cu ideea de a face mare performanţă şi am avut încredere de la început că vom reuşi. Cred că am demonstrat în toate jocurile de până acum că ne merităm poziţia din clasament. Tindem să ţinem pasul şi în continuare. Campionatul este strâns. Deşi avem doar patru luni împreună, parcă ne cunoaştem de o viaţă. Specificul antrenamentelor, faptul că ne pregătim numai cu mingea, exersând foarte mult jocul de pase, ne-au ajutat să omogenizăm echipa. Ne place să jucăm cât mai ofensiv şi să înscriem. Am marcat multe goluri, iar acesta e atuul nostru“, a spus Cernat (35 de ani), care e al doilea golgheter al Viitorului, cu cinci reuşite, în ciuda faptului că a lipsit două luni şi jumătate, din pricina unei accidentări.

Vor să marcheze două - trei goluri pe meci

Atacantul Aurelian Chiţu a marcat şi el de trei ori până acum. „Am avut un parcurs destul de bun. Se putea şi mai bine, dar, deocamdată, suntem foarte mulţumiţi şi sperăm la mai mult pe viitor. Conceptul nostru e de a marca două - trei goluri pe meci şi lucrăm în acest sens zi de zi la antrenamente. Până acum, ne-a ieşit de foarte multe ori. Golurile sunt foarte importante pentru fiecare jucător, îţi dau moral şi foarte multă încredere“, a spus Chiţu.

Cu ASA, mai greu ca în tur

Aflată pe locul doi în clasament, cu 32 de puncte, FC Viitorul susţine următorul meci de campionat în etapa a 18-a, duminică, 22 noiembrie, de la ora 18.00, în deplasare cu vicecampioana ASA Tg. Mureş, care ocupă poziţia a şasea, cu 26 de puncte. Meciul se va disputa pe Cluj Arena, fiind transmis în direct de Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi Look +. „Meciul de acum cu ASA e mai dificil decât cel din tur. Important e să nu pierdem. Iar cu rezultate pozitive şi în următoarele două partide ne cresc şansele de a ne atinge obiectivul“, a arătat Cernat. „La fiecare meci, încercăm să câştigăm. ASA e foarte experimentată. Sperăm să ne facem jocul nostru obişnuit şi să învingem“, a spus şi Chiţu.   
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii