Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlnește Astra Giurgiu Gică Hagi - „Ne aflăm într-un moment bun. Va fi o partidă frumoasă“

ro

16 Sep, 2017 19:48 1738 Marime text
În etapa a zecea a Ligii 1, campioana FC Viitorul joacă în deplasare cu Astra Giurgiu, luni, 18 septembrie, de la ora 20.30.
 
Managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, spune că echipa sa se află într-un moment bun, sperând la un rezultat pozitiv cu Astra. Până acum, adversara de luni a Viitorului a acumulat 18 puncte, în vreme ce formația de pe litoral a strâns 11.
 
Deși a schimbat mulți jucători, dar și corpul tehnic, Astra a reușit lucruri bune. Este o echipă frumoasă, cu un joc bun și cu rezultate. Va fi o partidă frumoasă, așa cum au fost mereu duelurile dintre cele două formații. Gândul nostru e să obținem victoria sau un egal. Ne aflăm într-un moment bun. Am avut o săptămână la dispoziție să pregătim meciul. Sperăm să fim mai buni ca Astra și să scoatem cât mai mult din această partidă. Avem nevoie de puncte, a declarat Gică Hagi.   
Fundașul stânga al FC Viitorul, Cristi Ganea, a precizat că, după două victorii la rând, echipa sa vrea să o obțină și pe a treia.

Astra e o formație de luat în considerare. A schimbat mulți jucători, dar a făcut o figură frumoasă. Vom avea meci greu. Cred însă că va fi o partidă deschisă, din care ne-am propus să scoatem puncte sau punct. Evoluția noastră și rezultatele din ultimele două confruntări ne dau încredere. Avem un moral bun și vrem să câștigăm. Dacă vom juca precum în meciurile cu Chiajna și FCSB, vom obține multe puncte de acum încolo. Am trecut peste perioada proastă, sperăm să evoluăm la fel de bine în continuare, a spus Cristi Ganea.


Mijlocașul Sebastian Mladen speră ca Viitorul să aibă luni un joc bun, care să-i aducă victoria.

Vom avea o misiune dificilă. Astra are jucători cu experiență și e în formă, însă noi mergem să câștigăm. Vrem să continuăm seria pozitivă. Am avut o perioadă grea din pricina meciurilor din trei în trei zile pe care le-am disputat, dar am trecut peste ea. Suntem un grup bun și jucăm să câștigăm fiecare partidă, a arătat Sebastian Mladen    


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii