Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlneşte astăzi Concordia Chiajna în Liga 1

ro

01 Dec, 2015 00:00 1518 Marime text
Vicelidera Ligii 1 la fotbal, FC Viitorul, susţine astăzi, de la ora 18.00, meciul din etapa a 20-a a campionatului, întâlnind în deplasare Concordia Chiajna. Dacă Viitorul a acumulat până acum 36 de puncte, iar în runda precedentă a învins entuziasmant la Ovidiu CSU Craiova, cu 4-0, Concordia se află în subsolul clasamentului, cu 14 puncte.

„Începe o săptămână importantă pentru noi, cu două deplasări. Trebuie să jucăm foarte bine, întrucât întâlnim echipe bune (Concordia Chiajna şi Poli Timişoara), cu jucători valoroşi. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să avem aceeaşi dorinţă ca până acum, acelaşi spirit, să fim echilibraţi şi să ne batem aşa cum trebuie. Chiar dacă traversăm un moment foarte bun, nu suntem favoriţi în niciun meci“, a declarat managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi.
 
„Venim după o victorie frumoasă acasă şi ne aşteaptă un meci foarte greu, ţinând cont că jucăm la trei zile distanţă. Chiajna are jucători cu experienţă, dar ţintim victoria“, a spus fundaşul stânga Cristi Ganea. „Nu ştiu dacă plecăm ca favoriţi la Chiajna. E un meci ca oricare altul şi sperăm să învingem“, a spus şi mijlocaşul Răzvan Marin.
 
Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii