Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Partida FC Viitorul II din Liga a III-a şi finala mare a Ligii Elitelor Under-19 se vor juca la altă dată

ro

07 May, 2016 00:00 1171 Marime text
Echipa Under-19 a FC Viitorul joacă astăzi pentru al cincilea titlu naţional consecutiv, întâlnind, la Mogoşoaia, de la ora 17.30, echipa Ardealul Cluj, în finala mare a Ligii Elitelor.

În semifinale, formaţia constănţeană, pregătită de 
Vasile Mănăilă, a trecut la loviturile de departajare de U Cluj, după 1-1 la finele timpului regulamentar de joc. Pentru FC Viitorul a înscris Cicâldău (14), iar clujenii au punctat prin Janos (23). La penalty-uri, de la FC Viitorul au marcat Panait, Coman, Casap şi Cicâldău, ratând Nedelcu. U Cluj a irosit două lovituri, apărate de Tordai.

Tot astăzi, dar de la ora 18.00, FC Viitorul II, echipa secundă a FC Viitorul, va evolua pe terenul formaţiei Înainte Modelu, în etapa a 23-a a Ligii a III-a, seria secundă. În clasament, Viitorul II are 23 de puncte, în vreme ce Înainte Modelu a strâns până acum 28 de puncte. În tur, FC Viitorul s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat din penalty, în minutul 81, de Ionuţ Vână (jucător împrumutat în prezent la Dunărea Călăraşi).

UPDATE 2
Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit următoarele:
  • Jocurile din cadrul Ligii a 3-a programate inițial în data de 07.05.2016 se vor disputa în data de 14 mai 2016. Programul competițional al Ligii a 3-a urmează astfel a fi devansat cu o săptămână, respectiv ultima etapă din cadrul campionatului național Liga a 3-a urmând a se desfășura în data de 4 iunie 2016.
  • Etapa finală a competiției Liga Elitelor U19 (finala mică și finala mare) programată inițial în data de 07.05.2016 se va desfășura în data de 21 mai 2016;

UPDATE 1: Nici meciul Înainte Modelu - FC Viitorul II, nici finala mare a Ligii Elitelor Under-19 nu se vor mai juca astăzi, fiind amânate pentru o dată care va fi stabilită ulterior. Hotărârea a fost luată de Federaţia Română de Fotbal, în urma morţii fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng.

„Federația Română de Fotbal își exprimă condoleanțele și regretă dispariția zguduitoare a fotbalistului Patrick Ekeng.

La doar 26 de ani, în timpul partidei de Liga I dintre Dinamo București și Viitorul Constanța, fotbalistul Patrick Ekeng s-a prăbușit pe teren. Medicii au constatat, ulterior, decesul jucătorului. Federația Română de Fotbal își exprimă condoleanțele față de familia fotbalistului, colegii lui de echipă și toți reprezentanții clubului Dinamo București.

Finala Cupei României 2015/2016, programată pe 10 mai 2016, se amână și va fi disputată la o dată ulterioară, ce va fi fixată împreună cu reprezentanții cluburilor finaliste.

Toate meciurile din competițiile organizate de Federația Română de Fotbal în acest final de săptămână, din Liga 2, Liga 3, Liga Elitelor, Campionatele Naționale de Juniori, partide de futsal și fotbal feminin, vor fi, de asemenea, amânate. Cheltuielile de deplasare și cazare ale echipelor ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi achitate de Federația Română de Fotbal”, se arată pe site-ul oficial al FRF.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii