Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul II debutează vineri în retur Cristian Cămui - „Obiectivul nostru e creşterea de jucători“

ro

01 Mar, 2017 00:00 2849 Marime text
Vice-lidera seriei secunde a Ligii a 3-a de fotbal, FC Viitorul II, debutează în returul de campionat vineri, 3 martie, de la ora 15.00, pe terenul ocupantei locului şapte, Astra II, pe care, în tur, a învins-o la Ovidiu cu 3-2. 
 
„Suntem pregătiţi de start. Astra II este una dintre echipele bune ale campionatului, care, de obicei, câştigă acasă, însă noi mergem să ne impunem jocul şi să câştigăm. Obiectivul FC Viitorul II e creşterea de jucători. Pentru fiecare fotbalist e o motivaţie să joace şi, în acelaşi timp, un test, ca să arate că are valoare şi să urce spre prima echipă“, a declarat Cristian Cămui, care pregăteşte FC Viitorul II, alături de Vasile Mănăilă.
 
Ca şi până acum, echipa secundă a FC Viitorul va rula mulţi jucători tineri, majoritatea juniori, cărora li se vor adăuga fotbalişti detaşaţi de la prima formaţie. În această iarnă, majoritatea componenţilor FC Viitorul II s-au antrenat la echipa mare, iar celălalt nucleu de jucători a evoluat cu echipa Under-19 în Liga Campionilor (Youth League). În stagiul din Cipru, FC Viitorul II a disputat trei meciuri amicale, câştigându-le pe toate: 8-0 (Cr. Ene 3, Fl. Coman 2, Măţan, Kilyen, Manole) cu Paralimni U-21, 5-1 (Măţan 2, Casap, Al. Stoica Manole) cu Doxa Katokopias şi 2-1 (Ghiţă, Cioablă) cu Spartak Moscova B. Între timp, Florin Cioablă şi Antonio Cruceru au ajuns la Academica Clinceni, iar Bogdan Vasile are şanse reduse să joace cu Astra II. El vine după o accidentare, a reluat antrenamentele, dar nu e la nivelul maxim.
 
În 13 meciuri susţinute la Liga a 3-a în acest sezon, FC Viitorul II a înregistrat şapte victorii, două egaluri şi patru înfrângeri, strângând 23 de puncte (golaveraj 16-11). Liderul Metaloblobus Bucureşti are 35 de puncte, iar FC Viitorul II e la egalitate de puncte cu formaţia de pe poziţia a treia, Unirea Slobozia.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii